Seju Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ziomeczek mi zalatwil (kupuje to w Poznaniu, na jakims targowisku). W oleju, z przyprawami. Pycha! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 O prosze. Nie jadłem, a brzmi dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza
Seju Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Jest jak jest wiec codziennie pieke chleb. Mniam! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lad Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 I codziennie zjadasz taki bochen? Cytuj Odnośnik do komentarza
Seju Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Nie, dzis zrobilem takiego byka, normalnie jest polowe mniejszy. No ale tak, jemy duzo chleba (zwlaszcza jak jest taki pyszny i ma sie swiezo ubite maslo...). Cytuj Odnośnik do komentarza
lad Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 I z czym jecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Seju Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Z serem, warzywkiem jakims, czasem zrobimy jakas paste np. hummus. Albo z gzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorpio Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Jak ten chleb robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Seju Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 https://www.przepisownia.pl/chleby-bulki-przepisy/chleb-z-gara-na-maslance/usb6sp67-5dbeb-190735-cfcd2-3tfsbav7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorpio Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Jakiej mąki dokładnie używasz? Dzisiaj wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Seju Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Mialem w domu tylko pszenna wiec 800 pszennej wjechalo. Do tej pory robilem inny chleb (http://pachnie-i-chrupie.pl/slynny-chleb-pani-slawki/) - jest latwiejszy w zrobieniu, mniejszy, ma duzo ziaren i rownie pyszny ale mniej efektowny Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorpio Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Nie ma nigdzie maki żytniej więc zrobię jak Ty i wjedzie 800g pszennej Cytuj Odnośnik do komentarza
jasonx Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 W termimixie go robisz czy recznie mieszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Seju Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 W thermomixie ale on nic specjalnego tu nie robi, po prostu miesza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorpio Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Gra gitara! Wyszło bardzo dobre Najwięcej roboty z umyciem thermomixa Dzieki Seju za propozycję! 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
lad Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Dobra, nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza
ajerkoniak Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Ja nie z bochenkiem chleba. Ale tez z całkiem przyjemnym kawałkiem pieczywa. Chrupiąca focaccia z pomidorami koktajlowymi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jmk Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Próbował ktoś kiedyś zrobić w parowarze/ garnku na parze....frytki takie do piekarnika? Piekarnik mam zepsuty, smażone w tłuszczu odpada, więc może w ten sposób się da? Bo kupiłem kiedyś (jak działał piekarnik) i nie zjadłem, a miejsce zajmują Cytuj Odnośnik do komentarza
zovalik Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Zrobić się na pewno zrobią ale czy to będzie dobre to bym nie powiedział. W sensie wyjdą po prostu "gotowane"ziemniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.