Jump to content
Icon

nCMF - problemy techniczne

Recommended Posts

Oki, zmiany wgrane, tak że obserwujcie i dajcie znać. 

Share this post


Link to post

nie wisi sql na zapytaniach czasem?

Share this post


Link to post
5 minut temu, Perez napisał:

Oki, zmiany wgrane, tak że obserwujcie i dajcie znać. 

To jutro. Bo tera wieczór i działa dobrze. W zasadzie jak co dzień wieczorem. 

Share this post


Link to post

Panowie, jeśli traficie na zamułę - zgłaszajcie, tylko plis tutaj, bo nie przeglądam wszystkich postów, a dobrze byłoby znać skalę :). U mnie obecnie śmiga - mam w Chromie wtyczkę, która pokazuje czas ładowania stron, i proces ten trwa 1-2 sekundy (a główna nawet poniżej 1s). 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Dziś od rana można na spokojnie pochwalić. Działa i nie zamula przy dodawaniu postów.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Było pochwalone a tu mi coś właśnie wywalało i się strona nie ładowała. Kręciło, kręciło i nic. Ze 3 razy tak :-k 

Share this post


Link to post

Forum czka, wiesza się, strony się nie wczytują, po chwili wszystko zapierdala, a po 5 minutach znowu od nowa.

Share this post


Link to post

Jakieś 5' temu forumek mi zaliczył glebę.

Share this post


Link to post

Ale ktoś miał jakiś konkretny błąd czy po prostu zamuły?

Share this post


Link to post
2 minuty temu, Perez napisał:

Ale ktoś miał jakiś konkretny błąd czy po prostu zamuły?

U mnie nie można było odnaleźć strony.

Share this post


Link to post
7 minut temu, Łonio napisał:
10 minut temu, Perez napisał:

Ale ktoś miał jakiś konkretny błąd czy po prostu zamuły?

U mnie nie można było odnaleźć strony.

Najpierw zamuła, później nie odnaleziona strona. 

Share this post


Link to post

Rzućcie screenem, jak to wpadnie jeszcze raz. 

Share this post


Link to post

@Perez co to za wtyczka co chrome do czasu ładowania, dej linka, dzieki z gory 

Share this post


Link to post

Znowu miałem jakąś zamułę. Ze 20 sekund wczytywało mi tematy.

Ale już śmiga ok. Inne strony chodziły sprawnie.

 

Share this post


Link to post

Właśnie miałem to samo napisać. Posta dodawało chwilę dłużej niż ostatnio. Tego tak samo. 

Share this post


Link to post

Podbijam, właśnie mi mieliło dodanie posta jakieś 1,5 minuty.

Share this post


Link to post

Nie działa chyba opcja ignorowania użytkownika. Niby zablokowałem pewnego pana, a jednak wciąż jestem narażony jego kretyńską twórczość. Pomocy

Edited by demrenfaris
niepotrzebne wytykanie po nazwisku

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...