Skocz do zawartości
Icon

nCMF - problemy techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Perez napisał:

radziecką

gniotsa nie łamiotsa ;-) 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, Perez napisał:

Dobra, na razie ogarnąłem to nieco radziecką metodą, ale powinno działać. 

U mnie działa.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

Tylko u mnie forum dziś chodzi jakby chciało a nie mogło?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
55 minut temu, jmk napisał:

Tylko u mnie forum dziś chodzi jakby chciało a nie mogło?

Odpowiem słynnym forumowym powiedzeniem.

 

U mnie okej.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

U mnie działa, wracaj do działu handlowego.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

Co jakiś czas mam tak:

 

9uPpeRG.png

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

No ale to jest issue po twojej stronie ;) Serwer po ustanowieniu połączenia nie dostaje od ciebie żadnych pakietów przez zbyt długi czas, potem coś przychodzi w końcu i dostaje dropa. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

No, ale to tylko na tym forumie mam.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

No toc przeciez Meler napisal, ze blad jest po Twojej stronie :) Dlatego tylko Ty masz ten problem :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem priva od nowego użytkownika, że nie działa dodawanie avków, sprawdziłem i faktycznie nie mogę zmienić. To jakaś chwilowa niedyspozycja czy coś się pobugowało? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Counter napisał:

Dostałem priva od nowego użytkownika, że nie działa dodawanie avków, sprawdziłem i faktycznie nie mogę zmienić. To jakaś chwilowa niedyspozycja czy coś się pobugowało? 

 

Zlapie jutro admina i dam znac. Cos tam aktualizowal z serwerem, moze jakies prawa zapisu trzeba ogarnac.

  • Lubię! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

U mnie działa już, dzięki :) 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu mam taka dziwna przypadłość (na telefonie z przeglądarki), że po wejściu w jeden nieprzeczytany temat w dziale (np. przed chwila w Hyde Parku wszedłem w Album rodzinny) i wyjściu, z automatu jako przeczytany zaznacza mi się inny temat (w tym przypadku Marynia). Zdarzyło mi się to już kilka razy. Jestem jedyny?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, lad napisał:

Od jakiegoś czasu mam taka dziwna przypadłość (na telefonie z przeglądarki), że po wejściu w jeden nieprzeczytany temat w dziale (np. przed chwila w Hyde Parku wszedłem w Album rodzinny) i wyjściu, z automatu jako przeczytany zaznacza mi się inny temat (w tym przypadku Marynia). Zdarzyło mi się to już kilka razy. Jestem jedyny?

Nie. Na Operze w domu mam to samo, na tel też.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, lad napisał:

Od jakiegoś czasu mam taka dziwna przypadłość (na telefonie z przeglądarki), że po wejściu w jeden nieprzeczytany temat w dziale (np. przed chwila w Hyde Parku wszedłem w Album rodzinny) i wyjściu, z automatu jako przeczytany zaznacza mi się inny temat (w tym przypadku Marynia). Zdarzyło mi się to już kilka razy. Jestem jedyny?

Też mi się to zdarzyło, też dokładnie w związku z tymi samymi tematami, ale podczas korzystania z komputera (Chrome), i do tego jakieś 2-3 dni temu. Więc jest nas dwóch :) 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

Uff, wybaczcie takiego laga, ale zupełnie niespotykany babol położył wymaganą aktualizację. Nawet support IPB nie do końca wiedział, o co biega i dopiero aktualizacja ustawień serwera pozwoliła sprawę domknąć. 

  • Lubię! 8
  • Dzięki! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

A było mówione, żeby kasować Marynie, bo będą problemy.

 

 

;)

  • Lubię! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

@Perez chyba coś się popsuło z uprawnieniami- mogę edytować posty userów w każdym temacie. Wcześniej mogłem tylko w tematach FMowych, Karierach, Akademii, tematach CMowych :-k 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, przepraszam za uziemienie forum. Wczoraj po poście Makka chciałem dograć aktualną wersję skrypty, aby sprawdzić, czy błąd wyeliminowali, a się okazało, że po ostatniej aktualizacji serwera (przy okazji wgrywania nowego skryptu) nie zostały zaktualizowane prawa do nadpisania plików, no i przy zgrywaniu się po prostu forumek poniszczył, a jak na złość wieczorem admina złapać nie mogłem i dopiero teraz udało się wszystko wyprostować. 

 

@Makk zerknij, jak z tymi uprawnieniami. Coś tu IPB nakombinowało, bo na drugim forum też mam zgłoszony taki błąd, a w panelu niby wszystko OK, czyli dana grupa ma ustawione konkretne fora do moderacji. 

  • Lubię! 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×