Kamtek 1600 Posted March 13, 2020 Author Share Posted March 13, 2020 I tak w najlepszym scenariuszu by się wy***li w pierwszej rundzie. Ten typ tak ma Link to post
Kamtek 1600 Posted March 13, 2020 Author Share Posted March 13, 2020 A tu jeden z "nowatorskich" pomysłów rozegrania play-offów, gdyby udało się wrócić do rywalizacji np. w połowie czerwca i byłoby jakieś 4-5 tygodni do wykorzystania. NHL Summer Madness Link to post
Meler 5194 Posted January 8 Share Posted January 8 Dobra Friends @Scorpio @Kamtek 13 stycznia rusza nowy sezon, postanowiłem wrócić do hokeja. Ostatni raz poważnie się interesowałem nim w okolicach 2005 roku Dejcie jakieś risorsy żeby się dokształcić, gdzie oglądać, co oglądać itp Lubie podcasty, lubie show na yt, lubie poczytać. Meczyki to sobie ogarnę Link to post
Scorpio 4031 Posted January 8 Share Posted January 8 Ja właściwie używam tylko oficjalnej appki NHL i mam wszystko- aktualne wyniki, terminarz Flyers, aktualne wiadomości i powtórki. Nic mi więcej nie trzeba. A Kamtek to Ci na pewno poleci swoje nhlw.pl . W Polsce nie znajdziesz nic lepszego. Minus, że bez płatnej subskrypcji, dostęp jest praktycznie żaden. Ale content maja spory - od wiadomosci, felietony po podcasty (np z Kamtkiem). Z tej strony, razem z Michem, co roku bierzemy też Skarb Fana w formie papierowej. Kosztuje coś około 30-40zl a masz wszystko pięknie podane. Właśnie ma wyjść nowa książeczka jakoś na dniach i też bierzemy. 1 Link to post
Recommended Posts