Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grafiki Przemby (FM 08)
Football Manager Forum (FM 2009, FM 2010) > Football Manager > Melina Grafików
Stron: 1, 2, 3
Przemba
Aktualizacja: 08-04-2008
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam wszystkich. Facepacki wykonuje głównie w stylach: E-style, AeroGlass, Polaroid i własnym autorskim (Carbon). Jednak jeżeli chcesz mieć zrobiony facepack w innym stylu, to nie ma sprawy. Podaj tylko jego nazwę, a ja już sobie poradzę smile.gif Przyjmuję także zamówienia na SITV'y.

UWAGA.
Przy składaniu zamówienia, bardzo proszę o podawanie stylu, w jakim mam go wykonać. W przypadku facepacków mile widziane jest także podanie ID danego zawodnika. To wszystko znacznie przyśpieszy pracę nad realizacją zamówienia.

Moje dotychczasowe prace:
-----------------------
1. SITV:
-----------------------
Tematyczne:Zespołowe:----------------------------------
2. Facepacki:
----------------------------------
E-style 07-08 by Elixir
Polska I liga:Pojedyncze:----------------------------------
AeroGlass by Kołek
Polska I liga:Polska II liga:Pojedyncze:----------------------------------
Polaroid
--------------------------------------------------------------------
Carbon by Przemba
--------------------------------------------------------------------------
Aktualnie pracuję nad:
----------------------------------------
  • Hertha BSC Berlin - wiosna 2008 - styl Carbon (zamówienie od kwiti).
  • Korona Kielce - wiosna 2008 - styl Carbon (zamówienie od szalika).
  • Polska 2 liga facepack w stylu Aeroglass. Zespoły gotowe: 10 (w tym 4 ze składem na rundę jesień 2007). Pozostało zespołów: 8.
  • Polacy grający w zagranicznych klubach (baza 8.0.2) - 75 zawodników - styl Carbon.
  • Zawodnicy klubów III ligi polskiej będący w bazie 8.0.2 - ponad 200 zawodników - styl Carbon.
Przemba
Paczka dla kostka -->Download.
Jako, że nie napisałeś w jakim to ma być stylu, to zrobiłem w E-Style smile.gif
Poza tym nie mogę zrobić mordki Marcina Grochowskiego, ponieważ jest zbyt mała. Plik źródłowy ma rozmiar 99x130 px, a facepack jest wymiarów 140x180. Niestety twarz robi się zbyt mała na tle obszaru facepacka. lub niewyraźna po jej powiększeniu cry.gif Szukałem jakiegoś innego jego zdjęcia, ale nic nie znalazłem. Nawet na stronie Wisły Kraków nie mają nic lepszego, poza tym, które mi podesłaleś.
Kolejną rzeczą jest to, że wstawiłem inne zdjęcie Jamiego Duffa, ponieważ twoje także było zbyt małe.
krzycho
Ja prosiłbym o avatara z C.Ronaldo (robiłeś już dla mnie na starum forum), rozmiary: 80 na 80, zdjęcie: tak jak ostatno modlący się C. Ronaldo oraz mój nick.
Przemba
krzycho, proszę --> Av dla Ciebie smile.gif
krzycho
Po raz kolejny, wielkie dzięki smile.gif
Kwiti
Ja też bym prosił avka 80 x 80. smile.gif ale foteczka Fabregasa i napis Kwiti razz.gif styl jak u Krzycha. Z góry thx wink.gif
Przemba
Kwiti, łap. Może sobie coś wybierzesz smile.gif --> av1, av2, av3
Karpin
Przemku smile.gif Ja także poproszę o avka smile.gif hmm... ze Zbyszkiem Bońkiem, nick: Karpin smile.gif

PS. Jak można tu zmienić nick ? Do kogo pisać ?
Przemba
Avka zrobię na wieczór. Co do zmiany nicka... pewnie admini. Pisz na Priva do któregoś z nich, byle nie do Icona smile.gif

EDYTKA:
Karpin łap smile.gif --> av1 av2

Gdyby trzeba było coś zmienić, to daj znać smile.gif
Gontar
Przemba ja bym cię prosił jeśli to nie problem o zdjęcia następujących piłkarzy do fm 08:D

Bryan Arguez-ID:72004188
Gojko Kacar-ID:5779401
Ellis McLoughlin-ID:35017015
Rafael de Araújo-ID:5727066
Valeri Domovchiyski-ID:7506723
Rudolf Skacel-ID:5640624

Gram z uaktualnieniem z FMpoland i to są wszyscy obecni gracze Herhty Berlin ale nie mam ich zdjęćD.gif Gdybyś mógł byłbym bardzo wdzięczny:) Prosiłbym o styl AeroGlass jeśłi można:D
Jak byś miał problemy ze znalezieniem zdjęć w barwach herthy to podam ci wcześniejsze kluby zawodników:D
Arguez:DC United
Kacar:Vojvodina Novi Sad
Rafael:FC Zurych
Domachovchiyski: Wuppożyczony z Levski Sofia
Skacel: wypożyczony z Southampton
kostek
Można prosić o paczkę?

Zdjęcia i ID:
http://kostek45.googlepages.com/lewesfp.rar
Przemba
Gontar zamówienie przyjęte smile.gif
kostek, jaki styl facepacka? Poza tym mordki z folderu 3 już zrobiłem. Patrz post #2 smile.gif
kostek
Styl jak w tym z posta numer dwa.
BartuS
Mozna prosic SITV Resovii? wink.gif Rok zalozenia 1905, barwy czerwono-biale, www.resovia.info www.resovia.res.pl
Przemba
kostek, paczka gotowa (Paczka dla Ciebie smile.gif).
Połączyłem te dwa foldery w jeden. Mają wspólny config. Pliki z tamtego folderu możesz nadpisać tymi, które teraz ściągniesz. Jakby były jakieś problemy, to daj znać smile.gif
BartuS SITV powinien być na jutro smile.gif Muszę jeszcze tylko zrobić progress bars, ale na dzisiaj mam już dość smile.gif
arekw29
Witam
Czy jest szansa na paczkę facepacków Orange Ekstraklasy i 2 ligi polskiej w stylu ELixira?
Bo nigdzie tego nie znalazłem.
Pozdrawiam
Przemba
arekw29 szansa jest zawsze smile.gif Póki co robię 2 ligę w dwóch stylach. Stosowną informację na ten temat umieściłem na końcu postu #1 w sekcji W.I.P. Masz dwa wyjścia, albo uzbroisz się w cierpliwość i poczekasz aż skończę, albo... zlecisz to komuś innemu smile.gif

EDYTKA:
Gontar, paczka dla Ciebie gotowa --> Download
W razie problemów pisz smile.gif
Gontar
Nie wiem czemu ale zdjęcia Argueza i Skacela mi nie działają ale reszta jest ok:D Ja tam się obejde bez tej 2;) Wielkie dzięki Przemba;) (jak coś to jestem delpieropg z poprzedniego forum jeśli kojarzysz:D) PZDR
kostek
Dzięki Przemba, wszystko śmiga.
BartuS
A co z SITV dla mnie? wink.gif
Przemba
CYTAT(Gontar @ 2008-03-06, 12:42) *
Nie wiem czemu ale zdjęcia Argueza i Skacela mi nie działają ale reszta jest ok:D

Sprawdź w grze jakie mają ID i mi je podaj. Patrzyłem teraz na plik config, który zrobiłem i wygląda, że wszystko jest w porządku. Zgadzają się nazwy plików oraz przypisane im ID (z tymi, które mi podałeś przy zamówieniu).
CYTAT(BartuS @ 2008-03-06, 14:22) *
A co z SITV dla mnie? wink.gif

W poście #15 masz odpowiedź smile.gif Trochę cierpliwości kwasny.gif
BartuS
CYTAT(Przemba @ 2008-03-06, 14:50) *
W poście #15 masz odpowiedź smile.gif Trochę cierpliwości kwasny.gif

Musiales go edytowac, bo nie widzialem wiadomosci nt SITV chytry.gif .
Fasol
Podjąłbyś się czegoś do FM'a 06?
Gontar
Przemba też patrzyłem tego configa i wszystko się zgadaza... może mam jakiegoś buga w grze... jeszcze pokombinuje ale reszta działa i tak wielkie dzięki
szalik
Poprosiłbym o face packa Schalke 04 w stylu Carbon jak by sie dalo wink.gif

I mam pytanie co do tych SITV ? gdzie je umiescic zeby bylo je widac w grze ;?
Przemba
CYTAT(BartuS @ 2008-03-06, 15:12) *
Musiales go edytowac, bo nie widzialem wiadomosci nt SITV chytry.gif .

Raczej na pewno go nie edytowałem w sprawie SITV, ale to nie ważne. smile.gif Jest już gotów. Masz do dyspozycji dwie wersje ekranu. To za cierpliwość wink.gif@Baron Von Kapa, a czego by miało to dotyczyć?
CYTAT(szalik @ 2008-03-06, 18:43) *
I mam pytanie co do tych SITV ? gdzie je umiescic zeby bylo je widac w grze ;?

W każdym moim SITV jest plik Czytaj to. Tam jest wszystko opisane. Gdybyś jednak nie chciał ich ściągać, to wklejasz je tak:
Zawartość archiwum (foldery boxes, processing, progress) należy wypakować do folderu: Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2008\skins\nazwa skórki\graphics
Dla skórki domyślnej wypakowujemy do folderu: Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics*
*jeżeli folder nie istnieje, to należy go stworzyć.
Kwiti
Dzięki Przemba. Jesteś wielki. D.gif
Fasol
Przemba, nic wielkiego, zrób mi jeden face-pack, jednorazowe zdjęcie, mile widziany by był config. Nie wiem czemu, ale coś mi nie działają fp, więc może Twój rozwieje mi wątpliwości.
Robisz w photoshopie?
jak zapisujesz? PNG z przeplotem?
Przemba
Robię w CS2, zapisuję jako png, ale bez przeplotu smile.gif Powiedz co to ma być za facepack i zobaczymy co jest nie tak u Ciebie smile.gif
Karpin
Niezły ruch masz to Przemba smile.gif Co do avka to druga wersja mi się bardziej podoba krzywy.gif Tylko, czy mógłby być w wymiarach 100x100 i sam napis Karpin w barwach Widzewa, może napis na czerwono, a obrys na biało. Tak dla przypomnienia, barwy Widzewa to czerwono-biało-czerwone, żeby mi tu ŁKS nie wyszedł razz.gif
Fasol
Karpin, na to forum nie może być 100x100.
Nie wiem, obojętnie jaki face-pack, może być Adrian Napierała.
Przemba
CYTAT(KarpinWidzew @ 2008-03-06, 20:10) *
Niezły ruch masz to Przemba smile.gif Co do avka to druga wersja mi się bardziej podoba krzywy.gif Tylko, czy mógłby być w wymiarach 100x100 i sam napis Karpin w barwach Widzewa, może napis na czerwono, a obrys na biało. Tak dla przypomnienia, barwy Widzewa to czerwono-biało-czerwone, żeby mi tu ŁKS nie wyszedł razz.gif

Poprawie ten napis i podeśle go później smile.gif

CYTAT(Baron Von Kapa @ 2008-03-06, 20:14) *
Nie wiem, obojętnie jaki face-pack, może być Adrian Napierała.

Jasne, ale podaj mi ID, bo ja nie mam FM06. Mam tylko FM 08 wink.gif
Fasol
714105
krzywy.gif.
BartuS
Przemba, piekne wielkie dzieki wink.gif .
Przemba
CYTAT(Baron Von Kapa @ 2008-03-06, 20:32) *
714105
krzywy.gif.

Zobacz to --> klik smile.gif
Przemba
CYTAT(szalik @ 2008-03-06, 18:43) *
Poprosiłbym o face packa Schalke 04 w stylu Carbon jak by sie dalo wink.gif

Gotowe --> Download Preview
szalik
Przemba piekny face pack dzieki wielkie smile.gif

Poprosiłbym jeszcze o pojedynczych piłkarzy:

Piotr Czapliński 54001597 http://www.jagiellonia.neostrada.pl/pilkarze/czaplinski1.jpg
Dariusz Dudka 712275 http://mediadb.kicker.de/2006/fussball/nat...ler/l/25947.jpg
Marcin Nowacki 711582 http://www.korona-kielce.pl/ftp_foto/druzy...acki-Marcin.jpg
Tomasz Zahorski 54002364 http://www.reprezentacja.com.pl/zdjecia/za...cy/zahorski.jpg
Łukasz Garguła 711204 http://img120.imageshack.us/img120/4271/gargulasv8.jpg
Kabamba Musasa 5683558 tylko nie moge znaleźć foty cry.gif jak by ci sie udalo
Przemba
Szalik, paczka gotowa --> Download

Znalazłem tego Musase. Napastnik z Konga. Sprawdź tylko czy to ten D.gif Poza tym, czy ten Garguła na prawdę ma być z PES'a? Fotka Czaplińskiego jest niestety bardzo słabej jakości, jak na mój gust. Starałem się z nią coś zrobić, ale i tak jak dla mnie wyszła za słaba mordka smile.gif Niestety nic lepszego jednak nie znalazłem. Gdyby jednak udało się Tobie znaleźć coś lepszego to daj znać. Podmienimy.

@Karpin, czy ta wersja bardziej Tobie pasuje? --> av3
Karpin
Teraz ładnie smile.gif Tylko chciałbym jeszcze zmianę wielkości na 100x100, bo samemu jak zwiększę to będzie pikselowato. Napis niech zostanie w takim rozmiarze, tylko cały avek większy.
Tuvar
Jeszcze robisz avatary?
Przemba
CYTAT(KarpinWidzew @ 2008-03-07, 17:12) *
Teraz ładnie smile.gif Tylko chciałbym jeszcze zmianę wielkości na 100x100, bo samemu jak zwiększę to będzie pikselowato. Napis niech zostanie w takim rozmiarze, tylko cały avek większy.

Karpin, z tobą to gorzej jak z jakąś babą, co ma "trudne" dni keke.gif Masz tutaj dwie wersje tego avka --> 80x80 i 100x100. Pamiętaj tylku, że tu na forum można używać tylko 80x80. W innym przypadku jakiś mod się Tobą zainteresuje smile.gif

CYTAT(Tuvar @ 2008-03-07, 17:32) *
Jeszcze robisz avatary?

Pytasz się, czy jeszcze robię, czy też robię? Odpowiedź brzmi 2xTak. Jeśli tylko mam na to czas smile.gif Chcesz jakiś zamówić? Pisz, co i jak.
szalik
CYTAT
Szalik, paczka gotowa --> Download

Znalazłem tego Musase. Napastnik z Konga. Sprawdź tylko czy to ten D.gif Poza tym, czy ten Garguła na prawdę ma być z PES'a? Fotka Czaplińskiego jest niestety bardzo słabej jakości, jak na mój gust. Starałem się z nią coś zrobić, ale i tak jak dla mnie wyszła za słaba mordka smile.gif Niestety nic lepszego jednak nie znalazłem. Gdyby jednak udało się Tobie znaleźć coś lepszego to daj znać. Podmienimy.

Dzieki wielkie wlasnie o tego Musase mi chodzilo smile.gif co do Garguły to nie wiedzialem że to zdjęcie pochodzi z pesa to moze zrobilbys jeszcze oddzielnie z jakims innym foto jezyk.GIF? dzieki wielkie pozdrawiam wink.gif
Przemba
Szalik, łap "prawdziwego" Gargułę --> Garguła.png
szalik
serdeczne dzieki smile.gif a mógłbym jeszcze poprosic o Rafaela van der Vaarta ?
Karpin
@Przemba
Ja już wcześniej pisałem, że chcę 100x100 (chyba razz.gif). Dzięki za tą wersję, już nie będę razz.gif
Tuvar
Robisz? To świetnie. Oczywiście, że chcę zamówić. Poszukuję jakiś avatar z Alexandre Pato. Dałbym Ci obrazek, ale żadnego fajnego znaleźć nie mogę, jakby Tobie się udało to będę bardzo wdzięczny.

Avatar prosiłbym w rozmiarze 80x80 i jeśli da radę, to mój nick gdzieś w widocznym miejscu.
Nash
Siemka! Mógłbym liczyć na złożenie przez Ciebie paru mordek w e-style dla mnie?Tu link http://www.sendspace.com/file/kxldo2 dodałem też zdjęcia dodadtkowe do niektorych gdyby byly problemy z 1wszym zdjęciem. W pliku Info ID itd..txt są informacje o osobach.
Przemba
Szalik, łap --> Rafael van der Vaart

Tuvar, wybierz sobie coś --> av1, av2, av3, av4.

Nash, paczka gotowa --> Paczka dla Ciebie smile.gif
Tuvar
Dziękować smile.gif
Nash
Świetna robota, mordki wyszly great, ale nie wiem czemu nie chodzą u mnie:( .ID jest dobre w configu tez i inne w tym stylu mordki mi chodzą, zmieniałem nawet skiny ale nie chcą chodzićkwasny.gif. Jakiś pomysł co może być nie tak?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.