Makk 2212 Napisano 8 Kwiecień 2016 mozna w fm16 byc włascicielem klubu? Nie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
polskifan 1 Napisano 30 Kwiecień 2016 Czy dodatkowe ligi poświęcone dla Fm16 będą działać też w fm15. Bo niedawno ściągnąłem kitspacki i mi działało, ale czasem pisze że ,,ten materiał działa tylko dla Fm16". Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
AeM_86 92 Napisano 30 Kwiecień 2016 Nie będą działać. Dodatki graficzne tak, pliki bazy danych nie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
Rafał_Dziubas 13 Napisano 11 Maj 2016 Szukam dodatku z działającymi ligami Andory i Giblartaru. Interesują mnie też niższe ligi włoskie, żeby Parma pograć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
Makk 2212 Napisano 11 Maj 2016 Szukam dodatku z działającymi ligami Andory i Giblartaru. Interesują mnie też niższe ligi włoskie, żeby Parma pograć Włoskie: http://www.fmscout.com/a-italy-lower-leagues-fm16.html Reszta też pewnie jest. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
yaneck1 22 Napisano 21 Maj 2016 macie namiar na jakiegoś dobrego skina do 16? bo wiem że na bieżąco je robią, ale mam słaby net i nie chce ściągać paciarajstwa żadnego, mam flut skin, ale mnie wkurza bo nie można pokazać kluczowych atrybutów dla bramkarza, a po za tym przejadł mi się trochę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
Spajk 139 Napisano 21 Maj 2016 Ja osobiście jestem w stanie polecić trzy skiny, które warto sobie sprawdzić. Pierwszy to oczywiście skin domyślny, na którym gram od początku, z tym że mam na myśli czarną wersję. Biała nijak mi nie odpowiada. Drugi skin wart uwagi to CFM Skin 2016 v2.0, a trzeci to Vitrex 2.2. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
emik 72 Napisano 21 Maj 2016 dla osób grających na laptopie z mniejszą rozdzielczością polecam skin: Andromeda BLK 1366 x 768 resolution Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
Jahu 419 Napisano 7 Czerwiec 2016 Dajcie jakieś fajne skórki ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
Qu. 266 Napisano 7 Czerwiec 2016 Dajcie jakieś fajne skórki ;) Ten może przypaść Ci do gustu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
Jahu 419 Napisano 6 Lipiec 2016 Czy można wyłączyć przynależność Anglii do UE w edytorze? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
yaneck1 22 Napisano 11 Sierpień 2016 czy ktos używa jasnego skina flut? chcialbym posciagac wszystkie dodatki ktore są użyte w tym skinie, m in. panorama miasta (stadiony mam), słaby z angielskiego jestem i nie wiem wlasnie co tam jeszcze potrzeba, bo skin wyglada super, a mam lapka w hd Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
lew78 1 Napisano 2 Wrzesień 2016 Wie ktoś coś o uaktualnieniu po letnim okienku? Znalazłem coś na angielskich stronach, ale bez polskiej ligi. Ma ktoś coś z uaktualnieniem polskiej ligi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
Spajk 139 Napisano 2 Wrzesień 2016 Wie ktoś coś o uaktualnieniu po letnim okienku? Znalazłem coś na angielskich stronach, ale bez polskiej ligi. Ma ktoś coś z uaktualnieniem polskiej ligi? Data update od Sortitoutsi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta
zanpol 11 Napisano 2 Wrzesień 2016 Cisza... a Podbeskidzie w Ekstraklasie kuje w oczyska choć mam transfery na 24 sierpień jak ktoś coś... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta