Kuchar 888 Napisano 22 Grudzień 2012 The Walking Dead część pierwsza za darmo na iOS . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Bebok 162 Napisano 26 Grudzień 2012 Wie ktos jak zmusic Dolphina Mini albo zwyklego do synchro zakladek i danych z desktopowym chrome? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zovalik 357 Napisano 26 Grudzień 2012 A nie działa Ci to połączenie z kontem Google które jest w opcjach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Bebok 162 Napisano 26 Grudzień 2012 Działa, ale gowno daje. Dolphin nie ma takiej natywnnej opcji. To występuje ofkoz w defaultowej przeglądarce ICS-a i w chrome, ale ani jedną, ani druga IMHO się nie umywaj do delfina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
szramek 2629 Napisano 13 Sierpień 2013 Polećcie jakąś fajną gierkę na Androida, coś prostego, logicznego do tramwaju. Ostatnio grałem w Buble Totem, ale już mi się kapkę znudziła, zresztą wszystkie plansze przeszedłem, a apdejtu ani widu, ani słychu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tio 2877 Napisano 13 Sierpień 2013 szachy? Niedawno przegapiłem swój przystanek bo miałem emocjonującą końcówkę partii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
szramek 2629 Napisano 16 Sierpień 2013 Nie jestem fanem szachów. Wolę jakieś puzzle, coś w tym stylu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
klinsmann 2303 Napisano 17 Sierpień 2013 może Auralux ? obczaj na yt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
rav. 97 Napisano 17 Sierpień 2013 Where's My Water może nie do końca pasuje do Twoich wymagań, ale pełna wersja naprawdę jest warta zachodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Guli 429 Napisano 17 Sierpień 2013 Jewels Saga i pochodne https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smilerlee.jewels Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zovalik 357 Napisano 18 Sierpień 2013 Live Score Adicts - trafiłem niedawno. Aplikacja mistrz, bardzo rozbudowany livescore z dużą możliwością personalizacji. Można sobie ustawić ulubione drużyny i przypomnienia o meczach, wynikach itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kuchar 888 Napisano 21 Październik 2013 Coś ciekawego dla użytkowników iPada. W AppStore od jakiegoś czasu dostępne jest Star Wars: Knights of the Old Republic. Cena trochę wysoka (~10 euro), ale wrażenia z gry podobne do tych na PC . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tio 2877 Napisano 21 Październik 2013 A ja ściągnąłem dziś FIFA 14 (za darmo, choć za karierę i inne tryby koszt ok 20 zł). Nie grałem dotąd na komórce w piłkę ale wrażenia jak najbardziej pozytywne, świetna grafika, sterowanie na początku trochę trudne ale fajnie wykorzystuje "mizianie po ekranie". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kuchar 888 Napisano 21 Październik 2013 FIFA całkiem fajna (pobrałem pełną wersję). Też ciężko jest mi się przekonać do sterowania. Mam wrażenie, że moi zawodnicy za wolno reagują no to co robię (może to jednak kwestia klasy zespołu). Przymierzam się do zakupu NFS Most Wanted, podobno najlepsza "ścigałka" na iOS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tio 2877 Napisano 12 Listopad 2013 W FIFA 14 przestawiłem się na sterowanie "a'la pad" i na poziomie amator wygrałem Ligę Mistrzów Pogonią Szczecin. Niestety, sukces ten nie sprawił, że budżet transferowy został zasilony milionami euro, których się spodziewałem. Prawdę mówiąc więcej kasy dostałem od sponsorów za zdobycie Pucharu Polski. Generalnie kariera jest beznadziejna ale gierka do "popykania" na kibelku jak najbardziej się nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gabe 7205 Napisano 15 Listopad 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mizusoft.relaxandsleep Relax and Sleep - ja spać przy tym nie zamierzam, ale wreszcie będzie można normalnie książkę przeczytać w pociągu Inna sprawa, że można przegapić swoją stację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kuchar 888 Napisano 13 Grudzień 2013 W AppStore pojawiło się niedawno... GTA: San Andreas :O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tio 2877 Napisano 13 Grudzień 2013 Mam ochotę, szczególnie po zakończonym GTA V, ale w GTA na komórce nie podobało mi się sterowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kuchar 888 Napisano 16 Styczeń 2014 Coś dla fanów RPG. W AppStore można od dzisiaj pobrać Baldurs Gate II (I jest tu już od jakiegoś czasu) w nowej, rozszerzonej edycji. Cena nie jest niska, bo wynosi 13€, ale dla wielu jest to pozycja obowiązkowa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Hawkeye 7213 Napisano 5 Luty 2014 Polećcie jakiś fajny odtwarzacz muzyki na Androida (samsung galaxy gio). Winamp wersja free jest ubogi i, podobnie jak MortPlayer którego obecnie używam, bywa irytujący. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi