Hawkeye 7213 Napisano 29 Maj 2018 1 minutę temu, Hidalgoo napisał: duolingo? tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Draken 55 Napisano 29 Maj 2018 Też podbijam, bardzo pomaga jak ktoś się uczy języka i poprawia do skutku błędy, które się robi. Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kuab 1064 Napisano 30 Maj 2018 Ale wersja telefoniczna duolingo jest taka se, lepiej przez komputer, bo na telefonie jest za latwo. Do samych slowek/fiszek polecam Anki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Brudinho 1868 Napisano 30 Maj 2018 Godzinę temu, kuab napisał: Ale wersja telefoniczna duolingo jest taka se, lepiej przez komputer, bo na telefonie jest za latwo. Do samych slowek/fiszek polecam Anki. Anki jest świetne, ale lepiej samemu porobić sobie fiszki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
T-m 2138 Napisano 18 Czerwiec 2018 Czy ktoś poleci jakiś dobry odtwarzacz do muzyki na androida? Tylko nie spotify, bo spotka już znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Reaper 6977 Napisano 18 Czerwiec 2018 A co to jest dobry odtwarzacz? Jaką funkcję ma spełniać, której Spotify nie spełnia? Darmowy, do mp3, czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
T-m 2138 Napisano 18 Czerwiec 2018 5 minut temu, Reaper napisał: A co to jest dobry odtwarzacz? Jaką funkcję ma spełniać, której Spotify nie spełnia? Darmowy, do mp3, czy co? Do mp3. Nie chcę streamowania muzyki. Tak wiem, że Spotek też ma muzykę offline, ale w wersji free lubi sobie zajebać on-line jakieś gówno w przerwie playlisty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tio 2877 Napisano 3 Lipiec 2018 Mieszkańcom Warszawy i przyjezdnym polecam aplikację Wasza Warszawa, która proponuje nieoczywiste spacery po interesujących, historycznych miejscach i pozwala na posłuchanie opowieści mieszkańców. https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.moveapp.stolicawolnosci Świetny sposób na poznanie i pokazanie Warszawy (np przyjezdnym gościom) od mniej znanej strony 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tio 2877 Napisano 31 Sierpień 2018 Szukam jakieś fajnej gierki z krótkimi niezobowiązującymi planszami czy rozgrywkami - ot tak by popykać sobie na kibelku czy w kolejce. Mam tylko szachy a chciałbym mieć większy wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tio 2877 Napisano 31 Sierpień 2018 Zagrywała się w to moja żona a jaj często pomagałem. Ale coś w tym stylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jasonx 740 Napisano 1 Wrzesień 2018 https://m.youtube.com/watch?v=zrHMGxRKZPs 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Keith Flint 519 Napisano 2 Wrzesień 2018 Gems of war w wersji na telefon moze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi