Polecane strony:

| | Stare Forum | | CM Revolution | | Centrum FM | | FM Zone | |
| | Pajacyk | | Fundacja Polskie Serce | | Akcja Charytatywna Okruszek | | Habitat for Humanity | |

Football Manager Forum (FM 2009, FM 2010, FM 2011): Fristajlowy kącik dyskusyjny [FM 2010] - Football Manager Forum (FM 2009, FM 2010, FM 2011)

Skocz do zawartości

• (384 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 382
  • 383
  • 384
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Fristajlowy kącik dyskusyjny [FM 2010] Tutaj zadajemy wszelkie pytania związane z FM-em

#3831 Użytkownik nie jest zalogowany   Kolazontha 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 04-01-2010
  • Klub w FM:Arsenal

Napisano 6 September 2010, 09:57

Wyświetl postUżytkownik Kamil1234 dnia 6 September 2010, 09:52 napisał

Panowie mam pytanie. Znalazlem na 3-4 roznych stronkach jednego tego samego goscia jako talent. Baze ustawilem na DUZA i wlaczylem specjalnie wszystkie ligi jako grywalne. Od razu chcialem go wyszukac. Mimo, ze ma 25 lat - nie bylo go w grze. W czym problem? ;/

Gdzie sprawdzic PA i CA pilkarza?

CA i PA możesz sprawdzić w FMRTE, Genie Scoucie albo edytorze dołączonym do gry.
Co do grajka - spróbuj załadować wszystkich piłkarzy jego narodowości. Jeśli to nie pomoże, to nie mam pojęcia dlaczego go nie masz.

#3832 Użytkownik nie jest zalogowany   Kamil1234 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 30-04-2010

Napisano 6 September 2010, 13:17

Moze problrem lezy po stronie wyszukajki? Wpisalem w filtrze przy opcji nazwisko i samo nazwisko i imie z nazwiskiem i nic:)

A jak sie ma HUGE database do logopackow z twarzami tych polecanych najwiekszych? Wszystkie mordki tam bedA?

#3833 Użytkownik nie jest zalogowany   bunny11 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 06-02-2010

Napisano 6 September 2010, 16:20

Natchniony nowym uktualnieniem postanowiłem go pobrać i zacząć nową grę i tu problem gdy włączam fm to jest ładowanie i nic się dalej nie dzieje wczoraj nie miałem takiego problemu a dziś się ładuję i nic gra nie wchodzi próbowałem resów, kompa czyszczenia, szukania wirów i nic a fm się nie włącza nadal.
Jest ekran sa te reklamy czy coś pisze ładowanie i nic tak może być nawet 1h i się nie załaduje.
Oczekuję szybkiej PILNIEJ POMOCY!! proszę~

#3834 Użytkownik nie jest zalogowany   mat46i 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 06-09-2010

Napisano 6 September 2010, 16:46

Witam
mam problem z ustawianiem się piłkarzy przy ofens.rożnych - nie wykonują polecenia atakuj bramkarza. Polecenie stój na dł.słupku i zostań z tyłu wykonują poprawnie.
zagrania mam na długi słupek, i często wygrywam te piłki, ale przydałby się ktoś w polu bramkowym albo przy bramkarzu.

#3835 Użytkownik nie jest zalogowany   pooh77 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 26-11-2008

Napisano 6 September 2010, 17:34

A może po prostu ci, których wyznaczyłeś do atakowania bramkarza są również wykonawcami rzutów różnych?

#3836 Użytkownik nie jest zalogowany   mat46i 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 06-09-2010

Napisano 6 September 2010, 17:50

Nie ma takiego konfliktu ról. W ogóle dziwię się że ci co mają polecenie przód ( ten od atakuj bramkarza też )po tym jak zamykający na długim słupku doskoczy do piłki ( czasem strzela, czasem zgrywa ) nie wchodzą w pole bramkowe tylko sterczą w pozycji wyjściowej czyli na 11 metrze.

#3837 Użytkownik nie jest zalogowany   mat46i 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 06-09-2010

Napisano 7 September 2010, 15:12

Czy można zmienić status zawodnikowi wypożyczonemu ? Mam 2 takich, regularnie grają w 1 skł.i chciałbym status adekwatny przydzielić wszystkim bo mam brak harmonii mimo dobrego startu w lidze.

#3838 Użytkownik nie jest zalogowany   Kamil1234 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 30-04-2010

Napisano wczoraj, 09:30

Wyświetl postUżytkownik Kolazontha dnia 6 September 2010, 09:57 napisał

Panowie mam pytanie. Znalazlem na 3-4 roznych stronkach jednego tego samego goscia jako talent. Baze ustawilem na DUZA i wlaczylem specjalnie wszystkie ligi jako grywalne. Od razu chcialem go wyszukac. Mimo, ze ma 25 lat - nie bylo go w grze. W czym problem? ;/

CA i PA możesz sprawdzić w FMRTE, Genie Scoucie albo edytorze dołączonym do gry.
Co do grajka - spróbuj załadować wszystkich piłkarzy jego narodowości. Jeśli to nie pomoże, to nie mam pojęcia dlaczego go nie masz.

Moglbys sprawdzic/ moglibyscie sprawdzic u siebie Sampson Cudjoe DP, P Ś?
Jak napisales dodaj wszystkie narodowosci to miales na mysli jakis edytor, nie sama gre?

#3839 Użytkownik nie jest zalogowany   Keith Flint 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 05-10-2008
  • Klub w FM:Union Saint Gillose

Napisano wczoraj, 11:31

Wyświetl postUżytkownik Kamil1234 dnia 8 September 2010, 09:30 napisał

Wyświetl postUżytkownik Kolazontha dnia 6 September 2010, 09:57 napisał

Moglbys sprawdzic/ moglibyscie sprawdzic u siebie Sampson Cudjoe DP, P Ś?
Jak napisales dodaj wszystkie narodowosci to miales na mysli jakis edytor, nie sama gre?

Chodzi o grę. Prz wybieraniu bazy danych możesz sobie dodać wszystkich piłkarzy z kontynentu/regionu/kraju, na różnych szczeblach od reprezentantów, po amatorów.

• (384 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 382
  • 383
  • 384