Polecane strony:

| | Stare Forum | | CM Revolution | | Centrum FM | | FM Zone | |
| | Pajacyk | | Fundacja Polskie Serce | | Akcja Charytatywna Okruszek | | Habitat for Humanity | |

Football Manager Forum (FM 2009, FM 2010, FM 2011): If it moves, kick it - Football Manager Forum (FM 2009, FM 2010, FM 2011)

Skocz do zawartości

• (320 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

If it moves, kick it [FM 2006] Alemannia Aachen / Rosja

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Profesor 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 29-05-2001

Napisano 21 February 2009, 19:01

The rules of soccer are very simple, basically it is this:
if it moves, kick it. If it doesn't move, kick it until it does

(Phil Woosnam)

FM: 6.0.3 75482
DB: Normal
Ligi NORMAL (28/8): Anglia (1-6), Francja (1-4), Hiszpania (1-3), Niemcy (1-3), Polska (1-2), Rosja (1-2), Szkocja (1-4), Włochy (1-4)
Ligi BASIC: Brak
Zachowani piłkarze: Brak
Pliki EDT: Bomboniera MEGA SUPA 1.0 © Prof 2007
Zasady: ProfHC © Prof 2007

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Fenomen 

• Sarenka
  • Grupa ModTeam
  • Rejestracja 20-10-2004
  • Klub w FM:Scarborough

Napisano 21 February 2009, 19:07

mam nadzieje, ze nie pojdziesz sladem Amicusa :>

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Lagren 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 17-08-2008
  • Klub w FM:Hospitalet

Napisano 21 February 2009, 19:09

Zmniejszenie ilości lig o 3 chyba bardzo nie pomoże :>
Mam nadzieję, że nie Anglia :)

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Amicus 

• Skarbnik CMF
  • Grupa Przyjaciel CMF
  • Rejestracja 10-01-2002
  • Klub w FM:Harstad IL

Napisano 21 February 2009, 20:16

Wyświetl postUżytkownik Lagren dnia 2009-02-21, 19:09 napisał

Zmniejszenie ilości lig o 3 chyba bardzo nie pomoże :>
Mam nadzieję, że nie Anglia :)

Co masz przeciwko Anglii? IMO najcieksza liga, najbardziej dopracowana przez SI.

:kutgw:

#5 Użytkownik jest zalogowany   marshall 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 29-11-2008
  • Klub w FM:Pogoń Barlinek

Napisano 21 February 2009, 20:17

Może Szkocja? :-k Kraj ciekawy, jest co pić i sporo emocji :> .

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Manort 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 04-11-2005
  • Klub w FM:Degerfors IF

Napisano 21 February 2009, 20:32

Szkocja odpada bo nikt nie spada to raz, w Anglii juz tyle razy Prof probowal i zawsze sie nudzilo wiec IMO odpadaja ale kto wie.. :>

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Grin 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 25-07-2006
  • Klub w FM:Redditch United

Napisano 21 February 2009, 20:35

Nie powiem, żeby Waść kazał długo czekać na nowe opowiadanie. Oby nie okazało się tak krótkie, jak ostatnie :> . Sam osobiście obstawiam Hiszpanię - Xerez z WDT było piękne...

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Yossarian86 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 19-08-2008

Napisano 21 February 2009, 20:55

Powtórka z Niżnego Nowogrodu też nie byłaby zła.

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Profesor 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 29-05-2001

Napisano 21 February 2009, 21:01

Zadupie jest pojęciem względnym. W takich Stanach Zjednoczonych może za nie uchodzić pięciomilionowe Detroit, podczas gdy w krajach takich jak Vanuatu właściwie cały ich obszar jest jednym wielkim zadupiem. Na bezwzględnej skali zadupności Falkirk plasowało się bardzo nisko, ale w Szkocji było piątym pod względem liczby mieszkańców obszarem ekhm... miejskim. Jednym słowem znajdowałem się na szkockim zadupiu metropolitalnym.

Nic dziwnego, że tubylców po urodzeniu uciszano nie matczynym cyckiem, lecz butelką whisky — jedni pili z rozpaczy, drudzy z rozpędu, a reszta bez szczególnie określonej przyczyny, ot, bo tak wypada. Ale niezależnie od stanu upojenia, Szkotów podpitych, schlanych, nieprzytomnych, skacowanych, jak również obwożonych po czwartkowych jarmarkach nielicznych Szkotów-abstynentów łączyły dwa burzliwe niczym Morze Północne uczucia — nienawiść do Anglików i miłość do futbolu.

Anglikiem nie byłem, futbol kochałem, a do tego głowę miałem mocną, jak na Słowianina przystało, więc gdy jedne pół Polski zaczęło lustrować drugie pół, zaś to drugie pół zabrało się za miłowanie pierwszego pół tak, że aż tyłek od tego miłowania bolał, decyzja o emigracji na Wyspy przyszła mi bez większego trudu. Jako że rodacy głównie ciągnęli do Anglii, uciekłem przed nimi na północ, imając się najprzeróżniejszych prac, aż zahaczyłem się w niewielkim klubie ligowym jako specjalista od pielęgnacji murawy. Nie kryłem przed nikim faktu, że jestem dumnym posiadaczem licencji FIFA Pro, więc gdy menedżer pierwszego zespołu podczas wakacji w Brighton doznał szoku psychicznego na widok słońca, a jego asystent zażądał niebotycznej jak na lokalne warunki pensji, prezes nie potrzebował wiele czasu, by od okrzyku "Do jasnej cholery, przecież ten pieprzony zespół mógłby poprowadzić pieprzony koleś od strzyżenia pieprzonej murawy!" przejść do czynów. W końcu to tutaj odkryto menedżerski talent niejakiego Alexandra Champana Fergussona.

W dniu 9 lipca 2005 roku zostałem dumnym menedżerem czwartoligowego zespołu East Stirlingshire.

#10 Użytkownik jest zalogowany   marshall 

• Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 29-11-2008
  • Klub w FM:Pogoń Barlinek

Napisano 21 February 2009, 21:04

B-)

Wyświetl postUżytkownik Manort dnia 2009-02-21, 20:32 napisał

Szkocja odpada bo nikt nie spada to raz, w Anglii juz tyle razy Prof probowal i zawsze sie nudzilo wiec IMO odpadaja ale kto wie.. :>

Mówiłeś coś? ;>

• (320 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »