Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Football Manager Live

• Please log in to reply
72 odpowiedzi w tym temacie

#61 Henry

Henry
  • Użytkownik
  • 2 Postów:
  • Klub w FM:NEC Nijmegen

Napisano 22 August 2008, 00:46

A więc chodzi Ci o to?

Wyświetl postUżytkownik skorupa911 dnia 2008-08-21, 01:59 napisał

Henry, a czy jest taka możliwość, że zarezerwuję sobie jako tester miejsce do końca września. I powiedzmy odsprzedałbym konto jakiejś osobie za wyższą cenę, niż ta dla beta testerów, lecz o wiele niższą niż ta dla normalnych ludzi? Wiesz, Biznes is Biznes ;D

Wcześniejsze wypowiedzi na to nie wskazywały :>. Przedstawienie cen WoW-a i porównanie ich do FML raczej wskazywało, iż nie pasuje Ci, że narzekamy na poziom cen... I, że nie poprzez "typowo polskie drobne cwaniakowanie", a przez małą liczbę chętnych na FML (bo drogie) polska druga liga się oddala...

#62 Profesor

Profesor
  • Użytkownik
  • 1210 Postów:

Napisano 22 August 2008, 00:48

To mało uważnie czytasz, wystarczyło spojrzeć na tekst, pod którym się wpisałem.

#63 Henry

Henry
  • Użytkownik
  • 2 Postów:
  • Klub w FM:NEC Nijmegen

Napisano 22 August 2008, 01:14

Wystarczyło zacytować wypowiedź, którą komentowałeś :>. Ale jednak o cenach też podyskutowaliśmy. BTW- w podanym przez Ciebie przykładzie, czyli WoW-ie to dopiero cwaniakują, o prywatnych serwerach choćby słyszał? :>

Tak więc EOT.

#64 M8_Pl

M8_Pl
  • Użytkownik
  • 2 Postów:
  • Klub w FM:Thurrock - Conference south

Napisano 22 August 2008, 08:42

Wiele osób, w tym ja ;), narzekało na grywalność FM-a 2008. Podejrzewam, że 2009 pod tym względem lepszy nie będzie. Za to alternatywą jest... bardziej grywalny, przyjemniejszy i drogi FM Live :) Do momentu wydania 2009  to tylko "[spiskowa teoria mode on]".

#65 ruteksen

ruteksen
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 16 September 2008, 09:45

Witam wszystkich to moj pierwszy post na tym forum , do tej pory byłem tylko czytelnikiem ;) nakrecilem sie konkretnie na tego FML'a wiec pewno wykupie sobie abonament na 3miechy , jesli by jednak ktorys z Beta testerów nie podzielał mojej fascynacji ta gra i nie mial zamiaru skorzystac z promocji to niech da znac na prv! tak w ogole to fajnie by było jak by po starcie ludzie ktorzy graja mogli sie tutaj przedstawic i napisac na ktorym GW mają swoje ekipy co by potem w grze było raźniej ;)

#66 svensson03

svensson03
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 22 September 2008, 19:58

witam wszystkich, z niecierpliwoscia czekam na FML, ale coraz bardzie to czekanie zaczyna mnie frustrowac, pamietam jak mowiono o premierze tej gry w lutym, pozniej w kwietniu, sierpniu i teraz na poczatku pazdziernika, a moze sie okazac ze bardzo prawdopodobne jest wyjscie tej gryw polowie lub pod koniec pazdziernika:) kupilem abonament na 3 miechy, ale jak znowu przeloza premiere to chyba sie wycofam i przejde na zwyklego fm09, zapisalem sie do GW Fernandez jest teraz tam 71%, nie widzialem tam polakow ale mam nadzieje ze jacys sa:) kto jeszcze sie zapisal to proponuje przejsc do Fernandez zawsze to razniej wsrod swoich:) wpisujcie sie i przedstawiajcie aby pozniej bylo razniej!! pozdawiam!!!

GW:Fernandez
Team Name: WKS Grunwald

#67 ruteksen

ruteksen
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 29 September 2008, 10:02

hej svensson , ja tez jestem w Fernandezie na 3 miechy , nazwa teamu MKS Kalwarianka  -  jak gra ruszy to Cie dodam do Friend list ;) pozdro i powodzenia , damy rade

#68 svensson03

svensson03
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 1 October 2008, 13:05

siema ruteksen! jeszcze niecaly miesiac do startu gry! bedziesz sam staral sie skladac druzyne czy zdasz sie na los? a wiesz moze czy wartosc pilkarzy z FM08 beda takie same co w FML? pozdro!

#69 Nerull

Nerull
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Forza Widzew

Napisano 7 November 2008, 13:03

Orientuje się ktoś jaki silnik meczowy jest w FM Live? To jest jakaś przeróbka tego z FM 2008 czy jakiś zupełnie nowy?

#70 Priest

Priest
  • Użytkownik
  • 3 Postów:

Napisano 13 February 2009, 16:56

Mam takie pytanie: o co dokładniej chodzi z promocją FM Live? Gra(pudełko z płytą :D) jest za pół ceny, czy tylko abonament? :P

#71 cieju1

cieju1
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 6 May 2009, 22:43

Witam ! widze ze dawno nikt tu nie zagladal no coz ja pogrywam w FML  od 3 miesiecy, ale z mizernymi efektami najwieksze problemy mam z druzynami, ktore sa lepsze szybkosciowo probowalem rozych taktyk  shutup shop strategy, control match strategy, takze defensywnych taktyk opartych na kontrataku i nic zawsze dostaje baty. Geniuszem taktycznymi nie jestem wiec moze ktos dorazi mi jak grac z takim przeciwnikiem za wszelkie sugestie dzieki z gory. Dodam ze gram taktyka 4-5-1 i zawodnikow mam przecietnych. Pozdrawiam.

#72 Kamior

Kamior
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 30 June 2009, 15:20

Wyświetl postUżytkownik cieju1 dnia 2009-05-06, 22:43 napisał

Witam ! widze ze dawno nikt tu nie zagladal no coz ja pogrywam w FML  od 3 miesiecy, ale z mizernymi efektami najwieksze problemy mam z druzynami, ktore sa lepsze szybkosciowo probowalem rozych taktyk  shutup shop strategy, control match strategy, takze defensywnych taktyk opartych na kontrataku i nic zawsze dostaje baty. Geniuszem taktycznymi nie jestem wiec moze ktos dorazi mi jak grac z takim przeciwnikiem za wszelkie sugestie dzieki z gory. Dodam ze gram taktyka 4-5-1 i zawodnikow mam przecietnych. Pozdrawiam.

czesc cieju.. gram juz troche i jak narazie uwazam ze idzie mi niezle;P taktyke lubie i lubie kombinowac z taktykami i to wlasnie dzieki taktykom mozna nawet slabymi zawodnikami powalczyc z najlepszymi:) pisz do mnie na gg albo maila :) gg:1661558 mail: marcin16k@o2.pl pozdrawiam

#73 dodektrn

dodektrn
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 16 November 2009, 17:41

siema,ile miesiecznie trzeba placic za fm live? bo nigdzie nie moge znalezc tej informacji