Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

FM2012 - Treningi

• Please log in to reply
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Brudinho

Brudinho

Wielki Kartograf

• Moderatorzy
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Kilmarnock

Napisano 22 October 2011, 12:43

Temat ogólny dotyczący reżimów treningowych w FM2012

#2 M8_Pl

M8_Pl
  • Użytkownik
  • 2 Postów:
  • Klub w FM:Thurrock - Conference south

Napisano 27 October 2011, 21:58

ponowię może tu, bo we fristajlowym post zaginął w akcji:

Wyświetl postUżytkownik M8_Pl dnia 27 October 2011, 09:28 napisał

mam pytanie do tych z Was, którzy grają w słabszych ligach, słabymi i amatorskimi klubami: czy udało się Wam wychować naprawdę solidnego zawodnika? Już od kilku lat próbuję, jednak żadnym sposobem nie mogę się doczekać prawdziwej perełki właśnie w klubach, gdzie zawodnicy grają na amatorskich treningach. Nie mogę podpisywać zawodowych kontraktów (pewnie ze względu na status klubu... ;) ), a na tych reżimach amatorskich obciążenia są tak małe, że atrybuty nie rosną. Wiadomo, do tego dochodzi baaardzo słaby personel (trener na 3* to marzenie...) i słabe zaplecze.
Tym samym grając w conference cały czas muszę kontraktować zawodników bez klubu, bo na transfery mam całe i okrągłe ZERO, a w tak budowanej drużynie największym sukcesem było miejsce 7. Fakt, że byłem kandydatem do spadku ;) Ale potem już zdecydowanie gorzej, okolice 12-15 miejsca i spokojne utrzymywanie się, ale bez perspektyw na rozwój klubu. Jak w takich warunkach przełamać barierę przeciętności? ;) ;) Jak tu śnić o potędze? ;>

Dodam, że przed sezonem próbuję rozbujać budżet sparingami z lepszymi drużynami, ale zarobić tak mogę ledwie ze 100 000, za to zawodnicy są wymęczeni i ze zrujnowanym morale...

#3 Brudinho

Brudinho

Wielki Kartograf

• Moderatorzy
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Kilmarnock

Napisano 1 November 2011, 12:18

Tutajsporo o treningu.