Przepraszam wszystkich, że nie odpowiadałem na Wasze posty. Dwa tygodnie spędziłem na wyspie za kołem polarnym (bez internetu, bez zasięgu telefonów). Zero cywilizacji
Użytkownik krystiaan dnia 27 June 2011, 12:44 napisał
Proponuję dodać scouta do Legii. Dominik Ebebenge, Polak, urodzony 6 sierpnia 1990 roku, nie wiem gdzie, ale gdzieś zagranicą. Specjalizuje się w rynku afrykańskim.
Ok. Dodam go.
Użytkownik Realista dnia 28 June 2011, 18:35 napisał
Ile ma Zewlakow ustawione "znaczenie" jak go dostales, bo mysle ze coanjmniej 16 powinienen miec. I chyba najwiecej z Legii? Ile dostanie Vrdoljak i Kielbik?
Vrdoljak i Kiełbik pozostaną raczej bez zmian, a Żewłakow ma chyba "16".
Użytkownik krystiaan dnia 29 June 2011, 10:51 napisał
Mario, jeśli chcesz, mogę Ci pomóc z ustawieniem ulubieńców zawodnikom Legii. I jak chcesz jakieś szczegóły od nich odnośnie miejsca urodzenia lub czegoś takiego, to pisz - od niedzieli będę z nimi w Austrii, więc może będzie okazja, żeby zapytać o to, czego potrzeba.
Chętnie skorzystam z każdej pomocy

Odezwę się wkrótce. Thx
Użytkownik ronaldek1 dnia 30 June 2011, 10:00 napisał
Obniżenie CA u Kelhara, w fm'ie jest tylko troszkę słabszy od Astiza, toż to przegięcie.
Zwiększenie CA u Radovicia, oraz zwiększenie stabilności formy u Vrdolijaka.
No i to jest troszkę dziwne, gdyż w rzeczywistości Legia negocjuje ze znanymi piłkarzami, a w fm'ie tych graczy ani rusz.
Kelhar został przycięty, bo jego atrybuty nie współgrały z tym co pokazywał na boisku.
Radović ma naprawdę duże CA, które zwiększyłem mu w styczniu (wcześniej miał 115, teraz ma 121). Wtedy udało się przewidzieć zwyżkę formy

Póki co nie przewiduję znacznych zmian w jego umiejętnościach, ponieważ ich zwiększenie spowoduje nierealne transakcje do silnych lig.
Vrdoljak ma ustawioną baaardzo wysoką stabilność formy...