Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Taktyki do FM 2007 - temat oficjalny

• Please log in to reply
457 odpowiedzi w tym temacie

#441 adulin

adulin
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 29 April 2008, 09:28

Witram jestem nowym graczem na forum....Mam pytanie? gram bayrenem monachium 1 sezon jestem na 1 miejscy z 12 punktowa przewaga ale dziwi mnie to ze wygrywam 5:1 z Dortmundem a np przegrywam z Daisburgiem 2: 1 albo z HSV 5:1 nie wiem na czym problem polega prosze o pomoc??

#442 Gabe

Gabe

Piwowar

• ModTeam
  • 3 Postów:
  • Klub w FM:nie pamiętam co to FM

Napisano 29 April 2008, 10:50

Cóż, Twój problem polega na nieregularnej formie. Nie musisz dziękować, z czystego serca moja odpowiedź wypływa.

#443 adulin

adulin
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 29 April 2008, 11:28

A da sie to jakos poprawic?

Moglibyscie jeszcze omoc mi w transferach potrzebuje zawodnikow na pozycje bramkarza obroncy srodkowego pomocnika ofensywnego lewegi lub prawego i srodkowego pomocnika ofensywnego

#444 Feniks1983

Feniks1983
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 29 April 2008, 11:34

Wyświetl postUżytkownik adulin dnia 2008-04-29, 12:28 napisał

A da sie to jakos poprawic?

Moglibyscie jeszcze omoc mi w transferach potrzebuje zawodnikow na pozycje bramkarza obroncy srodkowego pomocnika ofensywnego lewegi lub prawego i srodkowego pomocnika ofensywnego

Wystarczy ze zajrzysz do tematu talenty w FM2007 i tam sobie poszukaj odpowiednich grajkow  :]

#445 remior

remior
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Szachtar

Napisano 6 August 2008, 12:19

Siemka używacie w swoich taktykach opcje gra na rozgrywającego? Jeśli tak to przynosi to jakieś korzyści w akcjach ofensywnych?

#446 Ali Tebelen

Ali Tebelen
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Warta Poznań

Napisano 20 August 2008, 19:29

Ja używam rzadko, i to tylko wtedy gdy mam świetnego środkowego pomocnika o wysokich atrybutach technicznych i równie wysokim stopniu koncentracji, który potrafi sam wygrywać mecze. I gram na rozgrywającego tylko wtedy, gdy sytuacja na boisku jest beznadziejna, ale jeszcze do odwrócenia. Nie polecam częstego stosowania tej opcji, gdyż AI dość szybko to rozszyfrowuje.

#447 Torcidek

Torcidek
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Feyenoord

Napisano 9 March 2009, 15:36

Jaka polecacie taktyke i ustawienie dla Chelsea zaraz wstawie sklad

a oto i sklad
http://img3.imagesha...=ustawienie.jpg
http://img3.imagesha...e=polecenia.jpg
http://img3.imagesha...slabewyniki.jpg

a i jeszcze jedno pytanko mam xd

Dlaczego Celsinho otrzymuje tak dlugo pozwolenie na prace i czy wogole ja otrzyma ? Czekam juz ponad 4 miesiace ... co robic?

#448 Marko

Marko
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Lokomotiw Moskwa [ROS]

Napisano 9 March 2009, 22:45

Podrzucę Ci taktykę której używałem w CSKA Kijów(z drugiej ligi ukraińskiej przez 11 mistrzostw Ukr, 2xpółfinał LM i zwycięstwo w P.Uefa)
Taktyka
Nie mówię, że jest to jakieś cudo, ale może jednak u Ciebie też zadziała ;)

#449 Eddie_

Eddie_
  • Użytkownik
  • 5 Postów:
  • Klub w FM:Leeds/Newcastle/Port Vale

Napisano 10 March 2009, 09:35

Cytat

1) Udzielamy tylko konstruktywnych odpowiedzi wnoszących coś do tematu.
...
7) Prośby o podanie zawodników/taktyki do konkretnego zespołu będą usuwane.

#450 Dave Deen

Dave Deen
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 4 July 2009, 13:13

Witajcie,
Bo mam taki problem, szukam taktyki pavlo99 4-1-2-1-2 w taktykach link wygasl, jak by mogl ktos zrobic screena i dac na serwer ;) bardzo bym prosil

#451 MaKK

MaKK
  • Przyjaciel CMF
  • 3 Postów:
  • Klub w FM:Stranraer FC

Napisano 15 July 2009, 20:54

proszę tu nowy link do taxy-> pavlo99

#452 patryk2108

patryk2108
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 23 July 2009, 12:04

Witam
Czy mogł by mi ktoś podac linki do taktyk jasonxa zrobionych pod fm 07,chodzi mi dokladnie o blaugrana,seadogs,hertha.Znalazłem jakies linki ale sa juz nie aktualne :/ z gory dzieki :)

#453 MaKK

MaKK
  • Przyjaciel CMF
  • 3 Postów:
  • Klub w FM:Stranraer FC

Napisano 24 July 2009, 18:24

prosssszę:
- Blaugrana-away
- Blaugrana-home
- Ensename
- hertha__Berlin
- WuKaEs
- Seadogs_-_hommie
- Seadogs_-_outdahood

#454 Vesper

Vesper
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 7 August 2009, 16:13

siemka! mam taką prośbę: mógłby ktoś podrzucic linka do taktyki Santa Claus by Sil ? szukałem ale nie mogę znaleźc. Z góry dzięki. Pozdrawiam!

#455 daniel90

daniel90
  • Użytkownik
  • 5 Postów:

Napisano 7 August 2009, 16:16

Linka nie mam, ale tu jest w miare doklady opis http://forumcm.net/f...34

#456 Mordi

Mordi
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 24 October 2009, 07:41

czy mogl by ktos zamiescic jeszcze raz linki do taxy  Anderwalius'a???????

z gory dzieki

#457 krolik

krolik
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Górnik Zabrze

Napisano 15 November 2009, 20:59

mam pytanie, pod jakiego patcha jest taktyka pavlo99 do FM 2007 ?

#458 Ryan Keane

Ryan Keane
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 14 December 2009, 22:39

Mam pytanie gram pierwszy sezon na wyspach brytyjskich gram West Bromwich Albion i mam problem jak ustawić wszystkie formacje aby w pełni wykorzystać ich zalety i możliwości.        
1.Czy obrońcy powinni mieć nieograniczoną swobodę taktyczną i jakie powinni mieć nastawienie.
2.Mam skrzydłowych z dobrymi statystykami dośrodkowań i dryblingu ( Zoltan Gera i Jonathan Greening )
3.Moji napastnicy mają mało sytłącji stzreleckich owszem zdarzy mi się coś strzelić ale chodzi mi o to aby wykorzystać ich zalety w 100% w napadzie mam John Hartson i Vyacheslav Hleb :D
4.Jak ustwaić pomocników środkowych mam tutaj w składzie na tej pozycji Janos Koumas i Niguel Quashie
5.Jak ustwaić najlepiej bocznych obronców tutaj na lewym skrzydle mam Garetha Bale i Martin Albrechtsen
6.Na bramce mam Nincenta Eyneame nigeryjczyk moim zdaniem mój najlepszy tranfer zaraz po młodym walijczyku G.Bale chodzi mi o to co zrobić aby w pełni wykorzystać jego atuty .Najbardziej zależy mi na ustwaieniu Skrzydłowych i ataku zauważyłem że mam duże posiadanie piłki w każdym meczu ale nie widać tego na boisku nie wiem jak mam ich ustwaić w poleceniach dla piłkarzy aby każda formacja każda linia tworzyła zgrany monolit :D