Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

"Cofnąć czas..."

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 RoC8

RoC8
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 13 March 2011, 18:15

Jakiś czas temu wpadłem na pomysł stworzenia bazy danych zawierającej wszystkie wielkie postaci futbolu. Coś w stylu "All Stars" Chielliniego. Jestem w trakcie "modernizacji" lig angielskich.
Jednak obecnie zastanawiam się nad zmianą koncepcji na gwiazdy jedynie z lat '90, ewentualnie '80. Myślę nad tym z prostego powodu, nie jestem w stanie oddać rzeczywistych umiejętności piłkarzy z lat wcześniejszych, a i z tymi młodszej generacji różnie bywa.

Co sądzicie o tym pomyśle?
Chciałbym też udostępnić wersję beta, jeśli bylibyście tym zainteresowani.

#2 Gasz1994

Gasz1994
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 13 March 2011, 23:59

Dobry pomysł ;)
Fajnie by było pograć ligą polską ;D
Najlepiej by było gdyby można było grać Bońkiem, Tomaszewskim, Deyną itd ;D

#3 RoC8

RoC8
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 14 March 2011, 11:33

Myślałem raczej o mocniejszych ligach, jeśli jednak znajdzie się więcej zainteresowanych naszą rodzimą ligą to spróbuję się tego podjąć.

Oczywiście czekam na wasze dalsze sugestie ;)

#4 Gasz1994

Gasz1994
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 15 March 2011, 19:38

Rodzina liga też fajna ;)
Rasiak w Dyskoboli, Amica Wronki, Młody Żuraw i Franek itd. ;)

#5 Herus

Herus
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 16 March 2011, 16:57

ooo jako, że jestem z Wronek fajnie by było pograć Amiką z Dawidowskim, Dembinskim, Sokołowskim, Sobocińskim, Królem, Kryszałowiczem, Bajorem, Bieniukiem, Gęsiorem itd... B-)

#6 RoC8

RoC8
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 9 June 2011, 16:22

Trochę to trwało, ale są pierwsze efekty w postaci ligi angielskiej.

Przypominam, że celem projektu jest danie możliwości poprowadzenia dawnych gwiazd piłki nożnej. Na tę chwilę zedytowana została jedynie liga angielska i nieliczni piłkarze z innych lig.
Jeśli będzie taka możliwość i pozwoli mi czas będę kontynuował prace nad tym projektem :)

Bardzo przyda mi się wasza ocena w celu dokonania ewentualnych poprawek. Liczę na waszą pomoc :]

Link:
klik