taktyki i przedstawiłem je razem z moim. I to także moje szkolenia. Większość innowacji
są moje produktu. Na przykład piłka nożna 4-6-0 porusza się w całości nowy kierunek. Chciałbym wprowadzić 4-6-0, ponieważ
porusza się teorii z całości piłce nożnej w nowy wymiar. Jego "syna" z całości piłce nożnej. Wiemy, że piłka nożna
bywa w szachy w wielu przypadkach jednak nowej taktyki powinno być oparte na nowoczesnym futbolu, a nie do odtworzenia
stary fashionated metod i średniej rozwiązań. Razem piłki nożnej był wyjątkowy dla tej epoki, ale do tej pory piłka nożna
opracował wiele nowych pokoleń i powinien dać swoje propozycje. Nie jest pomocne, aby zobaczyć przeszłości w celu
zbudować własne pomysły, trzeba kilka razy, aby odkryć nowe pomysły, tworząc coś, co nigdy nie pojawiają się
before.All z nich ma jakieś "koszty". Nazwij to eksperymenty, nazywamy to ryzyko, nazwij to wyzwanie reputacji.
Z mojego punktu widzenia, wiedza powinny być dostępne dla wszystkich, powinny być otwarte dla wszystkich ludzi, aw każdym
przypadku nie powinno być ograniczone w tajemnicy stron i plików. Football Manager nie może rozwijać się do play station
konsoli. Mnóstwo uneccessary grafika, mnóstwo materiałów medialnych w oknie gry ... Więc będziemy się
menedżerów PR i dziennikarzy? rzeczywistego charakteru piłki nożnej na boisku. szkolenia, taktyki i tak dalej. Jeśli nie ma
istotne materiały, media po prostu nie masz co pisać. Imagine piłki nożnej bez trenerów, szkolenia lub
profesjonalne opracowanie graficzne meczu. Byłoby całkowicie pusty historii. daję SIgames jeden pomysł. Jeśli miłość
tyle grafiki i multimediów, mogą stworzyć nową grę Manager-Be agent. użytkownik mógł mieć
jego agencji, jego personel, jego rolę w zarządzaniu, wywiadów. On będzie w stanie podejście zawodników, trenerów do zaoferowania
swoich klientów do klubów i tak dalej. Byłoby to osiągnąć kierowniczych wniosku. byłoby ekscytujące
nowy meczu piłki nożnej. Nie można łączyć zarządzanie, coaching, PR, harcerstwo, grafika w jednej grze. Albo trzeba
mieć bardzo dobry komputer, aby uruchomić grę w zadowalającej szybkości lub chcesz odciążyć uneccesary grafiką i
stworzyć coś bardziej praktycznego. Jego rozwiązanie nie do przedstawienia gra, która jest w koniec dnia trochę
Wszystkiego po trochu i ma kilka "piłka nożna" wzory. użytkownicy chcą niektóre gry zarządzania, zarządzanie czysty
więc każdy pokaże swoje umiejętności menedżerskich. Jego outopic, aby to wszystko w FM bo wiemy, że
w wielu krajach trener ma ograniczoną odpowiedzialnością. Niewielu menedżerów w pracach świecie FM
prezenty. z Singapuru do Anglii, każdy według takiego samego schematu. Myślę, że byłoby to trudne, jeśli
graczy podczas gry FM musi zaakceptować polityki klubu. Niektóre dont kluby do trenerów tak duża wolność
transfery, inni dają więcej. Wszystko to należy rozważyć w celu pomocy FM być praktyczne i
flexi. przeciwnym FM w najbliższych latach będzie ciężki jak 10GB i tak dalej. Musisz skupić się na rzeczywistości, jeśli jest
poprawić coś. rzeczywistości istnieje zawsze, więc trzeba ludzi, którzy koncentrują się na rzeczywistości, a nie ludzi, którzy są
pracy na rzecz poprawy środowiska wirtualnego. To jest moja wizja i chciałbym podzielić się nim z wami. Dzięki.
All Rights Reserved.
Italian Job
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Użytkownik Henkel edytował ten post 12 March 2011, 12:37
Brak tagu spoiler przy obrazkach