Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Oficjalny edytor bazy danych FM 2007

• Please log in to reply
68 odpowiedzi w tym temacie

#61 Mariner

Mariner
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 2 October 2007, 15:54

Witam mam pewien problem z edytorkiem gram 2011/2012 r lechem poznań i w edytorze na początku gry zrobilem kilka zmian np ściagnalem Dobreva,Injaca,Tanevskiego których tam niema a normalnie są
i teraz chce zmienic reputacje klubu bo denerwuje mnie to ze zawodnicy z ameryki poludniowej itp niechca przyjsc a przeciez w lechu gra wielu amerykanow np Quinteros,Henriquez,Rengifo no i gdy wlaczam edytora i robie load game to niema tego sava jak to zrobic aby tam byl jestem 44 klubem w rankingu europejskim i chce sie polasic na lige mistrzow ale z takimi zawodnikami raczej ciezko mam 22 mln na transfery i 4,5mln na place i niewiem kogo kupic w fm genie scout znalazlem liste zawodnikow z potencjalem od 170-185 z kiepskich klubow bo mlodzi jak narazie dwoch sciagam a reszta niechce przyjsc wiec chcialbym zmienic polske jako rozwiniety kraj i lekko reputacje tylko pomuzcie jak tego sejva uaktywnic

#62 Vend

Vend
  • Użytkownik
  • 2 Postów:
  • Klub w FM:Club Tecamachalco (Meksyk)

Napisano 2 October 2007, 15:59

Wyświetl postUżytkownik Mariner dnia 2007-10-02, 16:54 napisał

Witam mam pewien problem z edytorkiem gram 2011/2012 r lechem poznań i w edytorze na początku gry zrobilem kilka zmian np ściagnalem Dobreva,Injaca,Tanevskiego których tam niema a normalnie są
i teraz chce zmienic reputacje klubu bo denerwuje mnie to ze zawodnicy z ameryki poludniowej itp niechca przyjsc a przeciez w lechu gra wielu amerykanow np Quinteros,Henriquez,Rengifo no i gdy wlaczam edytora i robie load game to niema tego sava jak to zrobic aby tam byl jestem 44 klubem w rankingu europejskim i chce sie polasic na lige mistrzow ale z takimi zawodnikami raczej ciezko mam 22 mln na transfery i 4,5mln na place i niewiem kogo kupic w fm genie scout znalazlem liste zawodnikow z potencjalem od 170-185 z kiepskich klubow bo mlodzi jak narazie dwoch sciagam a reszta niechce przyjsc wiec chcialbym zmienic polske jako rozwiniety kraj i lekko reputacje tylko pomuzcie jak tego sejva uaktywnic

W oficjalnym edytorze nie można robić zmian w czasie rzeczywistym, do tego służy FMM.

#63 Mariner

Mariner
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 2 October 2007, 17:33

A gdzie mozna pobrac fm modifier DO ŁATYKI 7.00?
I jak niema już takiego to czy jak ściagne patcha 7.02 to nieskasuje mi saevów

#64 VaDeMeCuM

VaDeMeCuM
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Górnik Zabrze

Napisano 2 October 2007, 18:10

Wyświetl postUżytkownik Mariner dnia 2007-10-02, 18:33 napisał

A gdzie mozna pobrac fm modifier DO ŁATYKI 7.00?
I jak niema już takiego to czy jak ściagne patcha 7.02 to nieskasuje mi saevów
http://forumcm.net/i...hp?showtopic=38 <-- Ten pierwszy Edytor powinien zadziałać:)
8. Narzędzia
FM Modifier 2.1, autor: Jpee | spolszczenie, autor: tomi
INFO: Edytor czasu rzeczywistego. <- Powinno zadziałać:)
ściągnę patcha 7.02 to nie skasuje mi saevów > Będziesz musiał zaczynać karierę OD NOWA

I proszę na przyszłość skorzystaj ze Słownika Ortograficznego.... albo zainstaluj sobie wtyczkę do Mozilli

#65 Wolves86

Wolves86
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Newcastle United

Napisano 2 October 2007, 18:14

Wyświetl postUżytkownik Mariner dnia 2007-10-02, 16:54 napisał

Z chęcią bym Ci pomógł....ale za cholerę nie rozumiem o co Ci chodzi? wiesz co to przecinki i kropki?

#66 Wallenstein

Wallenstein
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 17 October 2007, 14:10

Czy jest możliwość, aby w edytorze wstawić jakiejś drużynie drużynę "B" jeżeli jej nie ma?

#67 Profesor

Profesor
  • Użytkownik
  • 1210 Postów:

Napisano 17 October 2007, 14:11

Niestety nie.

#68 michasz

michasz
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 22 August 2009, 11:17

Witam :biggrin: Mam takie pytanko: Chciałbym zrobić polską ligę najmocniejszą na świecie. Co muszę zrobić oprócz podniesienia reputacji lig, drużyn, zmiany Polski na kraj rozwiniety. Proszę o pomoc.

#69 MaKK

MaKK
  • Przyjaciel CMF
  • 3 Postów:
  • Klub w FM:Stranraer FC

Napisano 22 August 2009, 14:00

Cytat

Czy jest możliwość, aby w edytorze wstawić jakiejś drużynie drużynę "B" jeżeli jej nie ma?
a mnie się zdaję że się da :> w którejś drużynie hiszpańskiej dałem drużynę "B".