Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Edytor FM2011

• Please log in to reply
124 odpowiedzi w tym temacie

#121 DamianJB

DamianJB
  • Użytkownik
  • 1 Postów:
  • Klub w FM:Boldklubben af 1893

Napisano 2 September 2011, 19:35

Witam

Jest możliwość zrobienia polonijnego klubu w Szwedzkiej lidze z siedziba w Sztokholmie, który generowałby polskich newgenów ?
Jeżeli jest taka możliwość to prosze o wszelkie podpowiedzi :)

#122 kostek

kostek
  • Użytkownik
  • 1 Postów:
  • Klub w FM:Wrexham

Napisano 14 September 2011, 12:27

Witam.
Mam pewien problem z edytorem.

Zaktualizowałem sobie troszkę dodatek z 4. Ligą Polską.
Mianowicie do każdej drużyny z 3. i 4. Ligi z Dolnegośląska dodałem po 5-10 realnych zawodników.
Problem w tym, że część z nich jest w tych drużynach, w któych powinna a część się pozamieniała.

Czyli Kowalski zamiast w XXX jest w YYY, a Nowak zamiast w YYY jest w XXX.
Jak temu zaradzić?
Czy jest jakiś program czasu rzeczywistego, ktory pozwala na zamianę tych zawodników? FMRTE chyba nie... ;/

#123 Derek12345

Derek12345
  • Użytkownik
  • 10 Postów:

Napisano 17 December 2011, 14:25

Jak szybko usunąć ograniczenie 25 osobowego składu w Hiszpanii? Da się?

#124 Ernie Souchak

Ernie Souchak
  • Przyjaciel CMF
  • 3 Postów:
  • Klub w FM:Worksop Town

Napisano 17 December 2011, 15:27

Musiałbyś się dobrać do pliku comps.fmf i sprawdzić czy zawiera on katalog "esp" i czy znajduje się tam plik "esp.xml". Jak tak - to jest możliwość by spróbować to obejść.

#125 Ramol2603

Ramol2603
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 29 February 2012, 12:21

Witam. Ściągnąłem z http://www.centrumfm...tml  -  "Polska 4. Liga.dbc" skierowaną dla graczy w Fm 2011 autorstwa barteza, uaktualniłem w edytorze najważniejsze transfery na świecie do daty dzisiejszej (głównie jako przyszłe transfery z właściwą datą). W rozgrywkach Ligowych dokonałem tylko kosmetycznych zmian poprzez przesunięcie do niższych niegrywalnych lig zespołów które zostały rozwiązane np RBC Roosendal czy np zdegradowane Kavala, Volos it. Edytor nie wykrył żadnych nieprawidłowości a mimo to gra zaraz po włączeniu nowej gry i wybraniu lig przy "konfiguracji bazy danych" po prostu staje w połowie paska ładowania i nie mam pojęcia w czym tkwi problem? Bo nie jest to jednak kwestia posiadanego przeze mnie PC - wersja pierwotna bazy danych ładuje się bez problemu. Pomożecie?