Rozbuduj bazę treningową i ściągnij lepszych trenerów, u mnie zadziałało.
FM 2011 - Treningi
Rozpoczęty przez Icon, 5 Nov 10, 12:10
108 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 October 2011, 15:36
Napisano 21 November 2011, 15:16
A ja z takim banalnym pytaniem może:
jak dokładnie należy interpretować te słupki w "poziomach treningowych"? U mnie w sumie na który nie kliknę, to one się nijak nie zmieniają...
jak dokładnie należy interpretować te słupki w "poziomach treningowych"? U mnie w sumie na który nie kliknę, to one się nijak nie zmieniają...
Napisano 2 December 2011, 12:48
Z tego co czytałem to są poziomy na jakim dany zawodnik trenuje daną grupe umiejętności. Zależą od obciążenia i trenerów. Generalnie im wyższy tym większe prawdopodobieństwo że wolny punkt w puli PA zostanie przyznany umiejętnośći w tej grupie. Tak czytałem, a na ile to prawda - nie powiem
Napisano 4 December 2011, 21:19
Użytkownik Meler dnia 2 December 2011, 12:48 napisał
Z tego co czytałem to są poziomy na jakim dany zawodnik trenuje daną grupe umiejętności. Zależą od obciążenia i trenerów. Generalnie im wyższy tym większe prawdopodobieństwo że wolny punkt w puli PA zostanie przyznany umiejętnośći w tej grupie. Tak czytałem, a na ile to prawda - nie powiem 
Dzięki
Napisano 6 December 2011, 14:23
Nie wiem
Ale wydaje mi się, że nie można tego tak interpretować. To czy skill podskoczy, zależy od tego czy są wolne punkty w puli (czyli zawodnik nie ma CA=PA). Poziomy treningowe pokazują tylko gdzie najprawdopodobniej pojawi się przyznany punkt (pod warunkiem, że taki jest), a nie czy jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo
Napisano 19 February 2012, 13:37
korzystał ktoś może z tego: http://www.centrumfm...iga_polska.html dodatku dającego możliwość grania polskimi ligami 2-4 ? Mam problem z ustawieniem treningów - importuje sobie pliki z treningami ale jak chce komukolwiek przydzielic jakis inny trening niz amatorski to wszystkie inne mam "zaszarzone", nie moge ustawic innego treningu nawet jak stworze sam jakis nowy 
EDIT: o kurde, sorki nie zauwazylem ze to temat odnosnie FM2011 nie 2012
Napisano 19 February 2012, 13:43
piłkarze na kontraktach amatorskich mogę trenować tylko na takich. musiałbyś podpisywać z nim normalne profesjonalne kontrakty.
Napisano 29 February 2012, 18:42
Użytkownik slop dnia 19 February 2012, 13:37 napisał
korzystał ktoś może z tego: http://www.centrumfm...iga_polska.html dodatku dającego możliwość grania polskimi ligami 2-4 ? Mam problem z ustawieniem treningów - importuje sobie pliki z treningami ale jak chce komukolwiek przydzielic jakis inny trening niz amatorski to wszystkie inne mam "zaszarzone", nie moge ustawic innego treningu nawet jak stworze sam jakis nowy 
Ja nie polecam , w 2019/20 akurat wtedy gdy udalo mi sie awansowac do fazy grupowej LM Sokołem Kleczew