Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Potencjal

• Please log in to reply
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 Forn

Forn
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Arsenal [FM 2008]

Napisano 24 June 2007, 13:51

Cytat

Aha, czyli rozumiem, że ten wskaźnik Best Potential Ranking jest odwzorowaniem, jak może się dany zawodnik rozwinąć?

No tak i oprocz tego jest specjalna zakladka ktora analizuje jak zawodnik sie rozwinie (na tych screenach, co je wrzucilem mozesz zauwazyc te opcje po prawo u gory) i te screeny sa odwzorowaniem tego jak zawodnik bedzie wygladal kiedy bedzie mial PA 199, tylko nie wiem, czy FM Scout odwzorowuje to 100% dokladnie.

Cytat

Najlepsza baza, jaką można mieć w 07, to chyba jest najnowocześniejsza? chytry.gif

Sie czepiasz;), pomylilo mi sie z youth facilities. I Derby i Milan maja Top training facilites, ja mam lepsza baze dla mlodziezy niz Milan (oni maja tylko good :o), to tyle, cala magia w tym konkretnym przypadku musi lezec w trenerach.

#22 Gabe

Gabe

Piwowar

• ModTeam
  • 3 Postów:
  • Klub w FM:nie pamiętam co to FM

Napisano 25 June 2007, 08:11

Cytat

I Derby i Milan maja Top training facilites, ja mam lepsza baze dla mlodziezy niz Milan (oni maja tylko good wow.GIF), to tyle, cala magia w tym konkretnym przypadku musi lezec w trenerach.

A czy opis słowny nie zależy od ligi, w której gra zespół? Nie wiem, czy awansowałeś Derby, ale w takim przypadku nie da się porównywać opisów Twoich i Milanu ;) Jedyna szansa to sprawdzić w edytorze(?)

#23 Forn

Forn
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 26 June 2007, 15:19

Ale opis slowny czego ? Bo nie bardzo rozumiem.

#24 raulb

raulb
  • Użytkownik
  • 349 Postów:
  • Klub w FM:Portsmouth (FM 2007);

Napisano 28 June 2007, 13:45

Opis słowny - jak grasz derby w Championship i masz opisane, że twoje boiska sa super - to są super - ale najprawdopodobniej na poziom tej ligi, ale kiedy awansujesz do Premiership to już takie super nie będą. i OPIS SŁOWNY zapewne będzie inny. Musisz sprawdzić wartość liczbową boiska swego zespołu w edytorze. Im wyższa wartość tym lepsze obiekty. :)

#25 Forn

Forn
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 28 June 2007, 21:27

Ehh, jednak macie racje. Derby ma 18 a Milan 20.

#26 raulb

raulb
  • Użytkownik
  • 349 Postów:
  • Klub w FM:Portsmouth (FM 2007);

Napisano 29 June 2007, 07:27

jak na 2 pkt to różnica w możliwym do osiągnięcia poziomie jest duża. To musi byc też wpływ trenerów.

#27 Artór

Artór
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 29 June 2007, 09:43

Czesc wszystkim

Jak to jest, ze u Was widac jakies "Current abillity" "potential rating"?U siebie tego nie mam

#28 Fenomen

Fenomen

Sarenka wiecznie na kacu

• Użytkownik
  • 1729 Postów:
  • Klub w FM:Vecindario

Napisano 29 June 2007, 09:53

Current Ability i Potential Ability widać tylko w edytorach lub programiku zwanym FM Genie Scout, który słuzy do wyszukiwania piłkarzy