Edyta podpowiada, że jednak nie do końca czekałem, bo już wiedziałem z nim co i jak i niektórych (jak Klecza) wprowadziłem, a Markowskiego zostawiłem z kilkoma innymi do zweryfikowania. W każdym bądź razie będzie to na pewno ustawione. Jeszcze pytanie - na cały sezon został wypożyczony?
Polonia Warszawa w FM11
Rozpoczęty przez shqvarny, 22 Jul 10, 10:23
33 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 1 September 2010, 20:17
Dzięki Sk8ter za info, właśnie na takie uwagi czekam
Markowskiego wytransferuję, od niego i kilku innych czekałem na odpowiedź w kwestii czy dalej grają i gdzie.
Edyta podpowiada, że jednak nie do końca czekałem, bo już wiedziałem z nim co i jak i niektórych (jak Klecza) wprowadziłem, a Markowskiego zostawiłem z kilkoma innymi do zweryfikowania. W każdym bądź razie będzie to na pewno ustawione. Jeszcze pytanie - na cały sezon został wypożyczony?
Napisano 1 September 2010, 20:55
@shqvarny - wysłałem Ci PW. ZTCW to sprzedany do Pogoni i od razu wypożyczony na pół sezonu do Orląt.
Napisano 2 September 2010, 07:44
http://sport.onet.pl...,wiadomosc.html <- to tak jeszcze odnośnie Wojciechowskiego. Jakie zaufanie zarządu masz zamiar ustawić u Bakero?
Napisano 2 September 2010, 07:59
Miał ustawioną losową. Przy zmienionych atrybutach Wojciechowskiego i tak szybko te zaufanie będzie spadać. Tak w ogóle to rewelacje z Przeglądu Sportowego uwielbiam, ale tutaj chodzi o JW, a on lubi im wypaplać za dużo, co jeszcze sami podkręcą i odpowiednie zdania wyszczególnią.
Napisano 9 September 2010, 13:06
Chyba usunę przyszły transfer Nowaka, odesłał on pieniądze, Wojciechowski nazwał go inwalidą umysłowym i chyba sprawa się rypła.
Napisano 9 September 2010, 15:05
No chyba nie do konca, skoro
Cytat
- Może dobrze, że Nowak zawczasu pokazał swój charakter i odesłał nam te pół miliona. Nie potrzebuję kolejnego inwalidy, w tym przypadku umysłowego. Jednak mamy ważny kontrakt i jeśli nie stawi się w styczniu w klubie, sprawa trafi do PZPN - grozi właściciel "Czarnych Koszul" na łamach "Przeglądu Sportowego".
Napisano 9 September 2010, 15:14
Nie no, Nowak oświadczył już że nie przyjdzie i oddał kasę. Teraz Wojciechowski mówi ,,dobrze że nie przyjdzie bo to inwalida umysłowy, a w styczniu jeszcze zrobimy mu sprawę o naruszenie kontraktu''.
Napisano 9 September 2010, 20:10
Jak dla mnie możesz mu usunąć. Mam nadzieję że nie przyjdzie, bo nie dość że nagłe mu się zaczął Bełchatów podobać jak podpisał kontrakt z innym klubem, a Wojciechowski tradycyjnie dla siebie - prosty człowiek, który lubi powiedzieć szczerze i za dużo.
Napisano 29 December 2010, 08:22
jeśli ktoś ma sugestie i chce żeby to było uwzględnione przed patchem 11.3, to teraz jest najlepszy moment na zgłaszanie uwag.
Napisano 29 December 2010, 10:00
Myślę, że podrasowania statów JW jeszcze bardziej...
Napisano 2 January 2011, 15:02
Ale może bez przesady? Nie zróbcie znowu z Polonii pozycji nie do gry... Myślę, że staty JW można zostawić jak są, ew. minimalnie podkręcić. I tak już, żeby się utrzymać w drużynie, trzeba od początku sezonu dominować- a sorry, ale jest ciężko...
Napisano 2 January 2011, 15:53
powiedz to Zielińskiemu, Bakero czy Janasowi, a ten ostatni jest przecież "ulubieńcem" JW
Napisano 2 January 2011, 16:02
Bywa różnie... Mnie się narazie udaje pana Józka utulić
Napisano 2 January 2011, 17:18
patience 5, interference 17, ambition 19, controversy 19 i jeszcze podkrasować?
jmk, sądzę że jest więcej gorzej opracowanych od Wojciechowskiego osób (u niego samego muszę wiek poprawić, dziwne że umknęło to Twojej uwadze
). temat był już poruszany, dzięki za zgłoszenie, ale czekam na bardziej zasadne propozycje.