Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Polonia Warszawa w FM11

• Please log in to reply
33 odpowiedzi w tym temacie

#21 shqvarny

shqvarny

Ciechan

• Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 1 September 2010, 20:17

Dzięki Sk8ter za info, właśnie na takie uwagi czekam :) Markowskiego wytransferuję, od niego i kilku innych czekałem na odpowiedź w kwestii czy dalej grają i gdzie.

Edyta podpowiada, że jednak nie do końca czekałem, bo już wiedziałem z nim co i jak i niektórych (jak Klecza) wprowadziłem, a Markowskiego zostawiłem z kilkoma innymi do zweryfikowania. W każdym bądź razie będzie to na pewno ustawione. Jeszcze pytanie - na cały sezon został wypożyczony?

#22 Sk8ter

Sk8ter
  • Użytkownik
  • 10 Postów:
  • Klub w FM:IF Skarp Tromsø

Napisano 1 September 2010, 20:55

@shqvarny - wysłałem Ci PW. ZTCW to sprzedany do Pogoni i od razu wypożyczony na pół sezonu do Orląt.

#23 Gietz

Gietz
  • PL Update
  • 0 Postów:

Napisano 2 September 2010, 07:44

http://sport.onet.pl...,wiadomosc.html <- to tak jeszcze odnośnie Wojciechowskiego. Jakie zaufanie zarządu masz zamiar ustawić u Bakero?

#24 shqvarny

shqvarny

Ciechan

• Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 2 September 2010, 07:59

Miał ustawioną losową. Przy zmienionych atrybutach Wojciechowskiego i tak szybko te zaufanie będzie spadać. Tak w ogóle to rewelacje z Przeglądu Sportowego uwielbiam, ale tutaj chodzi o JW, a on lubi im wypaplać za dużo, co jeszcze sami podkręcą i odpowiednie zdania wyszczególnią.

#25 Gietz

Gietz
  • PL Update
  • 0 Postów:

Napisano 9 September 2010, 13:06

Chyba usunę przyszły transfer Nowaka, odesłał on pieniądze, Wojciechowski nazwał go inwalidą umysłowym i chyba sprawa się rypła.

#26 Cavior

Cavior
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 9 September 2010, 15:05

No chyba nie do konca, skoro

Cytat

- Może dobrze, że Nowak zawczasu pokazał swój charakter i odesłał nam te pół miliona. Nie potrzebuję kolejnego inwalidy, w tym przypadku umysłowego. Jednak mamy ważny kontrakt i jeśli nie stawi się w styczniu w klubie, sprawa trafi do PZPN - grozi właściciel "Czarnych Koszul" na łamach "Przeglądu Sportowego".

#27 Gietz

Gietz
  • PL Update
  • 0 Postów:

Napisano 9 September 2010, 15:14

Nie no, Nowak oświadczył już że nie przyjdzie i oddał kasę. Teraz Wojciechowski mówi ,,dobrze że nie przyjdzie bo to inwalida umysłowy, a w styczniu jeszcze zrobimy mu sprawę o naruszenie kontraktu''.

#28 shqvarny

shqvarny

Ciechan

• Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 9 September 2010, 20:10

Jak dla mnie możesz mu usunąć. Mam nadzieję że nie przyjdzie, bo nie dość że nagłe mu się zaczął Bełchatów podobać jak podpisał kontrakt z innym klubem, a Wojciechowski tradycyjnie dla siebie - prosty człowiek, który lubi powiedzieć szczerze i za dużo.

#29 shqvarny

shqvarny

Ciechan

• Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 29 December 2010, 08:22

jeśli ktoś ma sugestie i chce żeby to było uwzględnione przed patchem 11.3, to teraz jest najlepszy moment na zgłaszanie uwag.

#30 jmk

jmk

niepozorny użytkownik

• Użytkownik
  • 155 Postów:
  • Klub w FM:Javanan Azadi Kabul

Napisano 29 December 2010, 10:00

Myślę, że podrasowania statów JW jeszcze bardziej...

#31 Szumina

Szumina
  • Użytkownik
  • 3 Postów:
  • Klub w FM:Zenit Sankt Petersburg

Napisano 2 January 2011, 15:02

Ale może bez przesady? Nie zróbcie znowu z Polonii pozycji nie do gry... Myślę, że staty JW można zostawić jak są, ew. minimalnie podkręcić. I tak już, żeby się utrzymać w drużynie, trzeba od początku sezonu dominować- a sorry, ale jest ciężko...

#32 Kinas

Kinas
  • Przyjaciel CMF
  • 14 Postów:
  • Klub w FM:nie gram

Napisano 2 January 2011, 15:53

powiedz to Zielińskiemu, Bakero czy Janasowi, a ten ostatni  jest przecież "ulubieńcem" JW

#33 Szumina

Szumina
  • Użytkownik
  • 3 Postów:
  • Klub w FM:Zenit Sankt Petersburg

Napisano 2 January 2011, 16:02

Bywa różnie... Mnie się narazie udaje pana Józka utulić  :szermierka:

#34 shqvarny

shqvarny

Ciechan

• Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 2 January 2011, 17:18

patience 5, interference 17, ambition 19, controversy 19 i jeszcze podkrasować? :co_jest: jmk, sądzę że jest więcej gorzej opracowanych od Wojciechowskiego osób (u niego samego muszę wiek poprawić, dziwne że umknęło to Twojej uwadze :-k). temat był już poruszany, dzięki za zgłoszenie, ale czekam na bardziej zasadne propozycje.