Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Reprezentacja w FM 2010

• Please log in to reply
86 odpowiedzi w tym temacie

#81 sepmati

sepmati
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Juventus Turyn

Napisano 29 October 2010, 09:00

jest tak, bo pewnie nie możesz prowadzić klubu i repry, zrezygnuj z Lecha i powinni cię przyjąć, też tak miałem jak prowadziłem bodajże Hanse Rostock i chciałem objąć Litwę

#82 maxymili

maxymili
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Gloucester City

Napisano 29 October 2010, 13:34

Ja prowadziłem wiele razy klub i reprezentację jednocześnie i nie było problemu. Prowadziłem na przykład Anglię i Men Uni, albo Legię i Polskę u21.

#83 olimpiasztum

olimpiasztum
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 31 October 2010, 10:40

a ja mam inny problem, objąłem od początku białorus, prawie zakwalifikowałem sie do Euro 2012, potem po barazach zagrałem na MŚ 2014 i wygrłem jeden mecz, w rankingu na 20 miejscu, a zawsze w kwalifikacjach do imprez losowany z ostatniego koszyka, czemu?

#84 sepmati

sepmati
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Juventus Turyn

Napisano 31 October 2010, 13:07

tak już jest olimpiasztum, Białoruś ma słaby współczynnik

#85 olimpiasztum

olimpiasztum
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 2 November 2010, 10:23

aż się odechciewa grać. Polska za awans do Japonii i Korei w realu dostała awans do 2 koszyka...

#86 Plasticchrist

Plasticchrist
  • Użytkownik
  • 25 Postów:
  • Klub w FM:Goztepe

Napisano 2 November 2010, 15:24

To nie jest stałe. Po prostu przy rozdzielaniu koszyków bierze się pod uwagę ranking FIFA sprzed jakiegoś czasu, nie wiem dokładnie jakiego, a nie chciałbym skłamać. Do następnych eliminacji będziesz losowany z wyższego koszyka :).

#87 lukasz00090

lukasz00090
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 8 November 2010, 23:39

nie wiecie może czy do reprezentacji Polski mogę powołać zawodnika, który rozegrał ponad 30 meczy w kadrze do lat 21 ale żadnego w dorosłej reprezentacji Holandii a niedawno otrzymał Polskie obywatelstwo? Zawodnik sam stwierdził, że czeka na debiut w reprezentacji nowej ojczyzny ;] Wydaje mi się, że normalnie można powołać kogoś takiego do reprezentacji ale jeżeli nie to wyprowadźcie mnie z błędu ;]