Jestem wieloletnim użytkownikiem tego programu i mam bardzo pozytywne doświadczenia. Pomimo dojrzałego już wieku 27 lat jedynymi płytkami które trzymam w pudełkach to WIN XP oraz Kaspersky
Zarówno FM 2008 jak i 2009 gram przez STEAM ( zawsze up - to - date, nie muszę się o to martwić ).
Zastanawiam się nad kupnem 2010 ponownie przez STEAM - dlaczego? Ano dlatego, że zaraz po północy 30 X 2009 będę mógł odpalić nową wersję gry. Niestety minusy są następujące :
49.99 Eur oraz to jaki produkt odpalę? Jakie jest prawdopodobieństwo powtórki FM 2009 ( gra była tragiczna do łatki 9.0.3 kiedy gra się już bardzo dobrze)? Zakupiłem FM 2008 przez STEAM i był to błąd - gra do dzisiaj jak o niej myślę wywołuje ciarki obrzydzenia na moich plecach, szczególnie porównując to z FM 2007 który uwielbiałem
Zastanawiam się czy ktoś z Was również zakupi przez STEAM oraz osoby które może są bliżej FM 2010 - jakie są wasze odczucia co do nadchodzącej wersji. Ja swoje zdanie niejako mam ale może ktoś też podzieli się swoimi uwagami?