Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

San Marino for FM 08

• Please log in to reply
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 polon

polon
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:S.S. Murata <FM 2010>

Napisano 3 July 2009, 11:23

Witam!!!
Przedstawiam wam mój pierwszy tego typu dodatek, a mianowicie dwie ligi San Marino, puchar i superpuchar tego kraju do Football Managera 2008.
Do poprawnego działania bazy potrzebny jest patch 8.0.2. Instrukcja instalacji w pliku readme.
Wszelkie prawa autorskie zastrzeżone! Kopiowanie, rozpowszechnianie, publikowanie bez wiedzy i zgody autora ZABRONIONE!!!
Wszelkie uwagi dotyczące działania oraz błędów dodatku są mile widziane. Bezproblemowo baza powinna działać na angielskiej i polskiej wersji językowej gry.

http://rapidshare.co..._FM_08.rar.html

Jedynym zauważonym przeze mnie błędem jest to, iż w pierwszym sezonie w pucharze San Marino grają drużyny słowackie. Ma ktoś pomysł jak usunąć ten mankament?

Życzę miłej gry!!!
Polon

#2 Zimny

Zimny
  • Użytkownik
  • 3 Postów:

Napisano 3 July 2009, 11:29

Wyświetl postUżytkownik polon dnia 2009-07-03, 12:23 napisał

Witam!!!
Przedstawiam wam mój pierwszy tego typu dodatek, a mianowicie dwie ligi San Marino, puchar i superpuchar tego kraju do Football Managera 2008.
Do poprawnego działania bazy potrzebny jest patch 8.0.2. Instrukcja instalacji w pliku readme.
Wszelkie prawa autorskie zastrzeżone! Kopiowanie, rozpowszechnianie, publikowanie bez wiedzy i zgody autora ZABRONIONE!!!
Wszelkie uwagi dotyczące działania oraz błędów dodatku są mile widziane. Bezproblemowo baza powinna działać na angielskiej i polskiej wersji językowej gry.

http://rapidshare.co..._FM_08.rar.html

Jedynym zauważonym przeze mnie błędem jest to, iż w pierwszym sezonie w pucharze San Marino grają drużyny słowackie. Ma ktoś pomysł jak usunąć ten mankament?

Życzę miłej gry!!!
Polon

z tego co wiem, jest to blad kodu gry i w drugim sezonie wszystko powinno byc juz dobrze. poza tym ten post powinien byc w dziale "dodatki".

#3 Seju

Seju
  • Moderatorzy
  • 1 Postów:
  • Klub w FM:Al Hala Club

Napisano 4 July 2009, 02:07

Dalbym sobie reke uciac, ze odpowiadalem na to pytanie wczoraj. Nie mialbym reki :-k
To zaden blad gry. Wystarczy podmienic kluby z nizszych lig slowackich na druzyny sanmarynskie, z tym, ze moze byc to dla Ciebie spory problem (skad tyle druzyn?). Dlatego tez mozesz po prostu nadac im fikcyjne nazwy i zmienic ich narodowosci.

#4 polon

polon
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 4 July 2009, 08:56

Tak odpowiadałeś w dziale dodatki.

Cytat

Dalbym sobie reke uciac, ze odpowiadalem na to pytanie wczoraj. Nie mialbym reki
To zaden blad gry. Wystarczy podmienic kluby z nizszych lig slowackich na druzyny sanmarynskie, z tym, ze moze byc to dla Ciebie spory problem (skad tyle druzyn?). Dlatego tez mozesz po prostu nadac im fikcyjne nazwy i zmienic ich narodowosci.

Zrobiłem to! Możesz ściągnąć jak mi nie wierzysz i przekonać się. Myślę, że to niestety jak podpowiedzial Zimny błąd kodu gry.

#5 polon

polon
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 5 July 2009, 14:39

http://www.sendspace...cffe6562f63f972

Poprawiona wersja dodatku, który umożliwia grę w dwóch ligach San Marino oraz w pucharze i superpucharze tego maleńkiego państwa.

Zmiany w nowej wersji:
-udało mi się dzięki pomocy Lucasinha usunąć błąd z pucharem San Marino i teraz już od pierwszego sezonu grają w nim drużyny z tego kraju,
-poprawiłem historię rozgrywek Ekstraklasy San Marino.

Bezproblemowo baza powinna działać na angielskiej i polskiej wersji językowej gry.

Ponownie życzę miłej gry!!!
Polon

#6 H! Vltg3

H! Vltg3
  • Użytkownik
  • 28 Postów:
  • Klub w FM:ŁKS Łódź

Napisano 15 February 2010, 12:31

moze ktos zrobić reupload?

#7 Kowalinho

Kowalinho
  • Użytkownik