Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Fristajlowy kącik dyskusyjny [FM 2009]

• Please log in to reply
1913 odpowiedzi w tym temacie

#1901 omer

omer
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 25 February 2011, 23:17

Witam mam pytanie czy jest może gdzieś uaktualnienie do FM 2009 na obecny sezon?Albo czy z FM 2008 lub innych będzie działało?

#1902 Janix

Janix
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 1 May 2011, 15:12

Witam.
Mam problem z dodaniem twarzy zawodników,gdy wklejam do głównego folderu nic mi nie wyświetla proszę o pomoc !

Witam.
Co zrobić żeby pojawiły się prawdziwe nazwiska w polskiej lidze np: Lechi Gdańsk ?

#1903 Silvar

Silvar
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:AC Milan

Napisano 1 May 2011, 17:35

Mam pewnien problem. Czy nieprzeczytane wiadomości zawsze miały taki kolor na domyślym skinie ? Bo czasami nie widać nic. Daję tutaj zdjęcie z tym problem.

#1904 Gość_maarcino_*

Gość_maarcino_*
  • Gość

Napisano 2 May 2011, 12:13

Czy jest jakiś dodatek dodający niższe polskie ligi ?

#1905 rales

rales
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 5 May 2011, 17:54

Gram Legią Warszawa w FM 09, każdy z moich zawodników ma kontrakt ważny do zakończenia sezonu danego roku, obojętnie którego i jeśli chcę ich sprzedać za nim podpisaliby kontrakt na zasadzie wolnego transferu muszę to robić jeszcze w rundzie jesiennej. Zauważyłem natomiast iż np. w lidze japońskiej czy brazylijskiej piłkarze mają kontrakty ważne do końca roków kalendarzowych. Czy jest jakaś opcja ustawienia kontraktów do końca roku kalendarzowego bo starałem się ale zawsze mogłem tylko przedłużyć o kolejne lata (czyli zawsze do zakończenia rundy wiosennej) czy to tylko tak działa w wybranych ligach ? Bardzo by mi pomogło gdybym mógł przedłużać kontrakty do końca grudnia.

#1906 polarinho

polarinho
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 7 May 2011, 20:29

Wyświetl postUżytkownik rales dnia 5 May 2011, 17:54 napisał

Gram Legią Warszawa w FM 09, każdy z moich zawodników ma kontrakt ważny do zakończenia sezonu danego roku, obojętnie którego i jeśli chcę ich sprzedać za nim podpisaliby kontrakt na zasadzie wolnego transferu muszę to robić jeszcze w rundzie jesiennej. Zauważyłem natomiast iż np. w lidze japońskiej czy brazylijskiej piłkarze mają kontrakty ważne do końca roków kalendarzowych. Czy jest jakaś opcja ustawienia kontraktów do końca roku kalendarzowego bo starałem się ale zawsze mogłem tylko przedłużyć o kolejne lata (czyli zawsze do zakończenia rundy wiosennej) czy to tylko tak działa w wybranych ligach ? Bardzo by mi pomogło gdybym mógł przedłużać kontrakty do końca grudnia.

Wydaje mi się, że przedłużanie kontraktów do końca grudnia jest tylko w wybranych ligach, tak jak właśnie w brazylijskiej... i chyba nie ma opcji ustawienia, by było inaczej :) ewentualnie niech jeszcze odpowie ktoś, kto bawił się edytorami, może tam jest taka opcja, bo ja z edytorów nigdy nie korzystałem ;)

#1907 Debrecen

Debrecen
  • Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 11 May 2011, 08:34

Cytat

[1]Przy próbie aktywacji gry pojawia się komunikat o niemożności połączenia z internetem

Ściągnij ten plik: http://www.footballm...r.com/fixv2.zip i wypakuj jego zawartość na pulpit. Następnie dwukrotnie kliknij na plik activate.vbs. Pojawi się okno z polem, w którym musisz wpisać kod instalacyjny. Kliknij "OK" i odczekaj około minuty. Powinieneś ujrzeć komunikat o pomyślnym aktywowaniu gry.

Czy posiada ktoś ten plik?

#1908 Trajan

Trajan
  • Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 2 June 2011, 17:02

Wyświetl postUżytkownik Debrecen dnia 11 May 2011, 08:34 napisał

Cytat

[1]Przy próbie aktywacji gry pojawia się komunikat o niemożności połączenia z internetem

Ściągnij ten plik: http://www.footballm...r.com/fixv2.zip i wypakuj jego zawartość na pulpit. Następnie dwukrotnie kliknij na plik activate.vbs. Pojawi się okno z polem, w którym musisz wpisać kod instalacyjny. Kliknij "OK" i odczekaj około minuty. Powinieneś ujrzeć komunikat o pomyślnym aktywowaniu gry.

Czy posiada ktoś ten plik?
Zainstaluj patch 9.3.1 - usuwa on koniecznosc aktywacji gry przed zagraniem .

#1909 damic

damic
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Lech Poznań

Napisano 22 October 2011, 14:22

Mam pytanie
Mianowicie gram lechem i w jednym meczu wygrywam 2:0 z legią a po dwóch czy trzech meczach nagle moich pilkarzy ogrywa odra wodzislaw
co z tym zrobic? :no:

#1910 Tofu

Tofu

Darmowe noclegi

• Przyjaciel CMF
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Unia Swarzędz, HSV

Napisano 22 October 2011, 14:27

Wyświetl postUżytkownik damic dnia 22 October 2011, 14:22 napisał

Mam pytanie
Mianowicie gram lechem i w jednym meczu wygrywam 2:0 z legią a po dwóch czy trzech meczach nagle moich pilkarzy ogrywa odra wodzislaw
Nie ma jednolitej recepty. Może musisz na różne drużyny różnicować taktykę, moze diabeł tkwi w rozmowach motywacyjnych, a może za mała (lub za duża) rotacja w składzie? Czort wie. Eksperymentuj.

#1911 damic

damic
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 22 October 2011, 14:34

Wyświetl postUżytkownik Tofu dnia 22 October 2011, 14:27 napisał

Wyświetl postUżytkownik damic dnia 22 October 2011, 14:22 napisał

Mam pytanie
Nie ma jednolitej recepty. Może musisz na różne drużyny różnicować taktykę, moze diabeł tkwi w rozmowach motywacyjnych, a może za mała (lub za duża) rotacja w składzie? Czort wie. Eksperymentuj.
dzieki sprobuje

#1912 jmk

jmk

niepozorny użytkownik

• Użytkownik
  • 155 Postów:
  • Klub w FM:Javanan Azadi Kabul

Napisano 22 October 2011, 14:38

Odpowiednio dobrane motywacje na każdego rywala potrafią czynić cuda ;)

#1913 damic

damic
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 22 October 2011, 16:44

jak trenować
odbiór
gra głową
skoczność
:blaga: proszę

#1914 damic

damic
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 29 October 2011, 12:05

mam pytanie
Chodzi o pewnego zawodnika... konkretnie Stilica w pierwszym sezonie strzelał piękne bramki z dystansu :gool: , teraz nagle w drugim sezonie stracił cela ciągle wali w poprzeczkę albo nad bramką :nigdy: dlaczego?
(czy nieudany trening plasowanych strzałów może mieć związek?)