Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Patch 9.2.0

• Please log in to reply
159 odpowiedzi w tym temacie

#141 maciek987

maciek987
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 4 February 2009, 09:28

No ale zremisować Barceloną z Górnikiem Łęczną 0-0 przy 30 strzałach, ale tylko 1 celnym. Przecież mógłbym nie wybierać taktyki, a powinni coś strzelić.

#142 PioKil

PioKil
  • Zbanowany
  • 0 Postów:

Napisano 5 February 2009, 20:30

Tak czytam i stwierdzam że jednak wstrzymam się z instalacją tego patcha bo z tego co widzę każdy ma problem więc ja go nie chcę mnieć.

Pozdro :]

#143 Hawkeye

Hawkeye
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Southampton

Napisano 5 February 2009, 20:31

Ja jakoś nie mam żadnych problemów z tym patchem 0-o. Ogólnie tak możesz sądzić, bo nikt tu nie pisze "działa mi bezproblemowo", tylko pisze, jak ma jakiś problem.

#144 Pele1

Pele1
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 7 February 2009, 18:38

witam to mój pierwszy post. Od razu zaznaczam, że od kilku lat mam zawszę oryginalną gre, tak dla zasady. Pobrałęm patch opcją uaktualnienia w grze, ale nie zainstalował się sam jak w poprzednich latach. Gdzie mam wstawić go, żeby działało. Tak poprosiłbym powoli, bez skrótów, bo jestem starszej daty, że tak powiem.
Dzieki za jasne i konstruktywne odpowiedzi

#145 Hawkeye

Hawkeye
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Southampton

Napisano 7 February 2009, 18:48

Patch automatycznie znajdzie ścieżkę do gry. Klikasz na plik z nim dwukrotnie a dalej trafisz ; ).

#146 KosaPB

KosaPB
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 7 February 2009, 19:13

nie wiem czy juz było ale podczas meczu dalej mam błąd podczas meczu że pomocnicy zmieniają pozycje i później są czerwone kropki i musze ich na nowo ustawiac.W 9.1.0 był ten błąd i myślałem że w 9.2.0 bedzie lepiej ale dalej to samo

a przedłużyłeś kontrakt z klubem?

#147 BartuS

BartuS
  • Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 7 February 2009, 19:17

Kosa, masz ustawione w taktyce zamienianie sie pozycjami...

#148 Pele1

Pele1
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 8 February 2009, 02:19

OK, dzięki, to znaczy, że coś nie pobrało do końca. Czyli jest jak w fm2008. To muszę pobrać jeszcze raz, bo chyba nei wszystko pobrało się jak powinno. Mam internet z sieci komórkowej, spróbuję jeszcze raz. Dzięki.

#149 Pele1

Pele1
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 8 February 2009, 03:02

Już wszystko działa, dzięki. Jednak coś byo nie tak z pobraniem za pierwszym razem.
Pozdrawiam

#150 ukipuki

ukipuki
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:AFC Wimbledon

Napisano 8 February 2009, 23:32

Witam.
Jak można w tej wersji gry złożyć skargę na sędziego? Bardzo przepraszam, że zadaję to pytanie tu, ale jest w temacie...

#151 adam2007

adam2007
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 15 February 2009, 21:47

Mnie po instalce patcha 9.2 jedyne co się zmieniło to... "przekręty" z pozycjami spalonymi, których teraz jest masa! Tzn. program odgwizduje "spalonego" gdy w rzeczywistośći go nie ma...
Poza tym właściwie wszystkie błędy wciąż się pojawiają: bramkarz jak bezmyślnie wybijał piłkę tak nadal to robi, podczas kiedy "debil" w bramce przeciwnika rozgrywa piłkę idealnie. Gra przy przeciwniku, presing, ścisłe krycie w ogóle nie mają znaczenia - zawodnicy w ogóle się do tego nie stosują w przeciwieństwie do (jakiegokolwiek)przeciwnika. Dziwne zachowania zawodników kiedy już dobiegają do piłki, skośno-biegi z tuptaniem w miejscu, oddawanie piłki bez jakiejkolwiek próby walki o nią(chwilowe "zamrożenie"), nieatakowanie zawodnika będącego w posiadaniu piłki, czy wręcz "olanie" piłki która stoi tuż obok - tych sytuacji nie udało mi się wyeliminować pracując nad własną taktyką jak też po analizie "obcych" taktyk czy ich stosowaniu, modyfikowaniu, etc. ... TAKŻE PATCH W MOIM PRZYPADKU PRAKTYCZNIE NIC NIE ZMIENIŁ, A JESZCZE GRZE ZASZKODZIŁ!

#152 shazzy

shazzy
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Ajax Amsterdam/WKS (FM2010)

Napisano 23 February 2009, 11:25

Witam! Czy wiadomo coś nt. nowego patcha? Bo na oficjalniej stronie nic nie ma:/ A mam zamiar rozpocząć nową grę, tylko już z uaktualnieniami i bez niektórych denerwujących bugów(wymieniane są wyżej). Macie jakieś pomysły, oprócz czekania? Pozdrawiam!

#153 ironek

ironek
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 23 February 2009, 11:47

Wyświetl postUżytkownik shazzy dnia 2009-02-23, 10:25 napisał

Witam! Czy wiadomo coś nt. nowego patcha? Bo na oficjalniej stronie nic nie ma:/ A mam zamiar rozpocząć nową grę, tylko już z uaktualnieniami i bez niektórych denerwujących bugów(wymieniane są wyżej). Macie jakieś pomysły, oprócz czekania? Pozdrawiam!

Bedzie 'pod koniec miesiaca', czyli dokladnie nie wiadomo kiedy. Tak mi SI napisalo w jakims newsletterze czy czyms.

#154 BartuS

BartuS
  • Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 12 March 2009, 21:55

OM: ziaja_, jeszcze jeden powtarzajacy sie post i dostaniesz odpoczynek od forum

#155 szogi24

szogi24
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 8 April 2009, 10:49

Witam
Mam taki problem po zainstalowaniu pacha 9.2.0. w hiszpani (Barcelonie i Villarealu) komputer sciaga za darmo jakis leszczy i placi im duze pieniadze da sie to wylaczyc ?? i czy tak jest w innych ligach ??

#156 BartuS

BartuS
  • Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 8 April 2009, 12:57

Tak, zainstaluj patch 9.3.0

#157 tdk

tdk
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 22 April 2009, 09:43

patch jest w wersji PL?

#158 Kuchar

Kuchar
  • Moderatorzy
  • 27 Postów:

Napisano 22 April 2009, 09:50

Co masz na myśli? Polską wersję językową? Przecież gra jest po polsku.

#159 tdk

tdk
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 22 April 2009, 11:02

Ale czy jak zainstaluje ta łatkę to język nie zmieni się na angielski?

#160 Dawidek

Dawidek
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 22 April 2009, 11:19

Wyświetl postUżytkownik tdk dnia 2009-04-22, 12:02 napisał

Ale czy jak zainstaluje ta łatkę to język nie zmieni się na angielski?

Jeżeli masz Polską wersje gry to będzie j. polski.
Pozdro