Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Jak zacząć?

• Please log in to reply
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 BartuS

BartuS
  • Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 28 June 2008, 16:44

Jak zacząć grę? Co robić? Pomóżcie nowym graczom oswoić się z grą :)

#2 Fenomen

Fenomen

Sarenka wiecznie na kacu

• Użytkownik
  • 1729 Postów:
  • Klub w FM:Vecindario

Napisano 29 June 2008, 11:01

punkt pierwszy: przeczytac instrukcje, tam jest wszystko wyjasnione jak poruszac sie po swiecie gry

#3 Kuchar

Kuchar
  • Moderatorzy
  • 27 Postów:

Napisano 29 June 2008, 11:05

punkt drugi: skład radzę wybrać samemu, bo z wybranego przez komputer raczej nie będziesz zadowolony (przynajmniej ja nie jestem)

#4 BartuS

BartuS
  • Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 29 June 2008, 11:06

a co zrobic z obroncami, jesli w 3 meczach podyktowano 5 karnych?

#5 Kuchar

Kuchar
  • Moderatorzy
  • 27 Postów:

Napisano 29 June 2008, 11:09

Wszystko zależy od taktyki. Aby zmienić ustawienia taktyczne, musisz "uczyć" się skilli (zakładka Manager, Skills). Z listy na dole ekranu wybierasz skill Cię interesujący i przeciągasz do okienka wyżej.

#6 Bunkier

Bunkier
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 21 July 2008, 10:18

Ja na samym początku skupilem sie na skittach taktycznych tylko dlatego by moc spokojnie wszstko ustawiac, wiec mysle ze pierwszy sezon mozna sobie odpuscic i kombinowac z ustawieniem, zakupic pilkarzy itd.

#7 snakesan

snakesan
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 6 November 2008, 14:26

a TO JA MAM INNY PLAN bede rozwijal skille scoutingu bo i tak na poczatku liczy sie kasa i bede sciagal mlodych i utalentowanych:)

#8 Ludwik

Ludwik
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 1 January 2010, 12:46

Wiec jest taka sprawa, ze nie moge sie zalogowac do gry. Niby załozylem konto i na stronie FM (ta z linku sing up) i na Sega Code i na stronkach wszystko dizala. Ale do gry wejsc nie moge. Slyszalem ze na zapoznanie sie z gra dostaje sie 21 dni za darmo. Co zle robie? Czy musze jeszcze cos wypełnic/gdzies sie zarejestrowac? Prosze o pomoc.