Skocz do zawartości

DustBlue IPB Skin by CodeGame Networks

Reputacja w FM 2008

• Please log in to reply
26 odpowiedzi w tym temacie

#1 machlak

machlak
  • Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 27 November 2007, 18:21

Witam postanowiłem rozpocząć ten temat poniewaz uwazam ze jest on bardzo istotny. I mam pytanie co sądzicie o reputacji grajac np polskim klubem? Bo wg mnie zostalo to poprawione na duzy plus teraz bez problemu przychodza zawodnicy z nizszych lig takich jak francuska,hiszpanska,angielska itp

#2 shqvarny

shqvarny

Ciechan

• Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 28 November 2007, 16:18

za to np. Bałkany i Izrael zostały przepakowane.

#3 BoHuN

BoHuN
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:GKS Katowice

Napisano 28 November 2007, 19:50

Heh Izrael państwem rozwiniętym... absurd

#4 Fikander

Fikander

Upierdliwy Troll

• Użytkownik
  • 12 Postów:

Napisano 28 November 2007, 19:53

Wyświetl postUżytkownik BoHuN dnia 2007-11-28, 19:50 napisał

Heh Izrael państwem rozwiniętym... absurd
fakt, tam same żydki mieszkają przecież

#5 raulb

raulb
  • Użytkownik
  • 349 Postów:
  • Klub w FM:Portsmouth (FM 2007);

Napisano 29 November 2007, 09:09

Wyświetl postUżytkownik machlak dnia 2007-11-27, 18:21 napisał

Witam postanowiłem rozpocząć ten temat poniewaz uwazam ze jest on bardzo istotny. I mam pytanie co sądzicie o reputacji grajac np polskim klubem? Bo wg mnie zostalo to poprawione na duzy plus teraz bez problemu przychodza zawodnicy z nizszych lig takich jak francuska,hiszpanska,angielska itp

z angielskiej też? (może screen?)

no to już nie jest realne IMHO...

#6 Raven

Raven
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:100 Naraz :)

Napisano 29 November 2007, 15:12

Z niższych angielskich wydaje mi się, że jest to realistyczne, vide Stanford... Jeżeli przechodziliby z Premiership, wtedy już by to było nierealistyczne :)

#7 handballer

handballer
  • Przyjaciel CMF
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:RB Leipzig (FM 11)

Napisano 29 November 2007, 15:17

Ja mam kilku gości na shortliście, którzy grają w klubach Premiership i są zainteresowani przejściem do mojego klubu.

#8 Wolves86

Wolves86
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Newcastle United

Napisano 29 November 2007, 18:44

Wyświetl postUżytkownik handballer dnia 2007-11-29, 16:17 napisał

Ja mam kilku gości na shortliście, którzy grają w klubach Premiership i są zainteresowani przejściem do mojego klubu.
Przykład Augustyna z Boltonu, który był zainteresowany swego czasu grą w Legii, tudzież Legia się nim interesowała a on potwierdzał, że z chęcią by grał dla niej

#9 millo

millo
  • Użytkownik
  • 5 Postów:
  • Klub w FM:

Napisano 29 November 2007, 21:00

Wyświetl postUżytkownik Wolves86 dnia 2007-11-29, 18:44 napisał

Przykład Augustyna z Boltonu, który był zainteresowany swego czasu grą w Legii, tudzież Legia się nim interesowała a on potwierdzał, że z chęcią by grał dla niej
Tudzież dla niej gra...

#10 krystiaan

krystiaan
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Legia Warszawa

Napisano 29 November 2007, 21:06

Ja np. do Legii sprowadziłem Arnolda Mvuembę z Portsmouth... Rzeczywiście jest kilkunastu(?) graczy, którzy z chęcią przyjdą do Polski. Nie wydaje mi się jednak, że w realu rzeczywiście zgodziłby się on na transfer do nas.

#11 handballer

handballer
  • Przyjaciel CMF
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:RB Leipzig (FM 11)

Napisano 29 November 2007, 22:08

Wyświetl postUżytkownik Wolves86 dnia 2007-11-29, 18:44 napisał

Ale ja nie mam na myśli Polaków tylko innych obywateli UE, np Tim Krul z Newcastle i jeszcze jakiś Francuz z Arsenalu

#12 raulb

raulb
  • Użytkownik
  • 349 Postów:
  • Klub w FM:Portsmouth (FM 2007);

Napisano 30 November 2007, 11:55

Augustyn to Polak, więc nie wytrzymyje krytyki ^_^ - Stanford - hmm - to jeden rodzynek, zresztą nie przyjął się w Extraklasie.

Ja też nie wierzę, by taki Mvuemba przyszedł do któregokolwiek z naszych klubów. :mellow:

#13 Yoooz

Yoooz
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 2 December 2007, 12:10

Z tego co pamietam to swego czasu Burns przyszedł do Wisły z występującego wówczas w angielskiej Championship - Barnsley, gdzie grał w podstawowym składzie. Cleber natomiast z Vitori Guimaraes występującej w I lidze portgalskiej i był on tam jednym z lepszych zawodników w składzie, więc zdziwił mnie nieco transfer Saganowskiego w przeciwnym kierunku (z ligi polskiej). Być może zależy to od aspiracji zawodnika - jedni chcą grać w europejskich pucharach nawet w średnim klubie, jakim jest moim zdaniem Wisła niż występować na zapleczu Premiership (Burns) lub grać w ligowym średniaku (Cleber).

#14 Tazz

Tazz
  • Użytkownik
  • 2 Postów:
  • Klub w FM:C.D. Castellón

Napisano 5 December 2007, 17:07

Wyświetl postUżytkownik shqvarny dnia 2007-11-28, 16:18 napisał

Co to znaczy, że zostało przepakowane?

#15 kostek

kostek
  • Użytkownik
  • 1 Postów:
  • Klub w FM:Wrexham

Napisano 6 December 2007, 19:57

Zapewne chodzi o to, że zostały potraktowane jako kraj rozwinięty, co stawia ich w jednym szeregu z takimi ligami jak np. francuska.

#16 Buby

Buby
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 12 December 2007, 22:03

A ja mam takie pytanie.
1.Czy np jak nasza liga polska zacznie osiagać jakies znaczne sukcesy np kluby beda dochodzic do 1/8 ...1/4 LM. to zawodnicy z lepszych klubow beda chcieli do nas przychodzic(Inter,Juve,Ajax)
2.Czy poprzez dobre wystepy w LM itd..Liga Polska moze miec np 2 reprezentantow automatycznie w LM??
3.Czy jak np moj klub wygra LM to czy wieksze kontrakty sponsorkie bede podpisywął np tak jak ma Juventus?
4.Czy jak Polska piłka sie poprawi to bede dostawął wieksze dostacje z transmisji+wygrania ligi itd?:)

#17 KrzysztofKr

KrzysztofKr
  • Użytkownik
  • 0 Postów:
  • Klub w FM:Research

Napisano 12 December 2007, 22:11

Wyświetl postUżytkownik Buby dnia 2007-12-12, 22:03 napisał

A ja mam takie pytanie.
1.Czy np jak nasza liga polska zacznie osiagać jakies znaczne sukcesy np kluby beda dochodzic do 1/8 ...1/4 LM. to zawodnicy z lepszych klubow beda chcieli do nas przychodzic(Inter,Juve,Ajax)
2.Czy poprzez dobre wystepy w LM itd..Liga Polska moze miec np 2 reprezentantow automatycznie w LM??
3.Czy jak np moj klub wygra LM to czy wieksze kontrakty sponsorkie bede podpisywął np tak jak ma Juventus?
4.Czy jak Polska piłka sie poprawi to bede dostawął wieksze dostacje z transmisji+wygrania ligi itd? :)

1. Po pewnym czasie tak, już teraz nie jest źle, bo do Polskiej ligi przychodzą całkiem nieźli francuzi, holendrzy itd.
2. Tak
3. Tak
4. Transmisje owszem (europejskie puchary) ; pieniądze za wygranie ligi są zawsze takie same (w Polsce jest to 850 tys. zł)

#18 Fikander

Fikander

Upierdliwy Troll

• Użytkownik
  • 12 Postów:

Napisano 13 December 2007, 02:31

Wyświetl postUżytkownik Tazz dnia 2007-12-05, 17:07 napisał

Wyświetl postUżytkownik shqvarny dnia 2007-11-28, 16:18 napisał

Co to znaczy, że zostało przepakowane?

Wyświetl postUżytkownik kostek dnia 2007-12-06, 19:57 napisał

Zapewne chodzi o to, że zostały potraktowane jako kraj rozwinięty, co stawia ich w jednym szeregu z takimi ligami jak np. francuska.

żaden kraj bałkański nie ma statusu rozwiniętego

#19 jimmy1990

jimmy1990
  • Użytkownik
  • 0 Postów:

Napisano 24 June 2008, 14:15

1. Gdzie mogę sprawdzić jaką reputację ma moja liga (gram Ruską) ?
2. Czy mogę w jakiś sposób sprawić aby reputacja mojej ligi była lepsza i dzięki temu mogliby przychodzić do mnie lepsi zawodnicy?

#20 golex

golex
  • Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 24 June 2008, 14:25

1. W edytorze
2. Drużyny muszą odnosić sukcesy w Europie